Hundetilbehør

Vi ved, at du som hundeejer ofte gør brug af mange forskellige remedier i løbet af dagligdagen. Vi har gjort det nemt for dig og samlet alle de artikler, du måtte have brug for til dig og din hund. Hos Avifauna finder du derfor et hav af varianter af tilbehør til hunde og til hundenes ejere. Vores sortiment involverer både hundetilbehør til store hunde og hundetilbehør til små hunde. Du er dermed sikret at kunne finde tilbehør til netop din hund, ligegyldig størrelse.

Vores udvalg af hundetilbehør spænder bredt. Du finder blandt andet foderspande, hundefløjter, dækkeservietter til foder- og vandskåle, hundetæpper og meget, meget mere. Skal din hund have mulighed for selv at gå ind og ud af hjemmet, så finder du også hundedøre i flere varianter hos Avifauna. Gå på opdagelse i vores sortiment af tilbehør til hunden nedenfor, og find det, du og din hund har brug for!

Optimér din hunds sikkerhed med reflekser og lys

Selvom dagene bliver kortere, og aftenerne længere, når vi når visse årstider, ændrer det ikke på, at din hund stadig skal ud og luftes både morgen og aften. Til disse mørke morgen- og aftengåture, anbefaler vi hos Avifauna, at du gør brug af lys, reflekser og lignende, så din hund bliver set i mørket.

Hos os finder du et bredt udvalg af lys i mørket-artikler, som øger sikkerheden for din hund, men også for dig. Vi forhandler blandt andet LED-lyshalsbånd, Safety Lights fra Orbiloc, LED-lygter og meget andet. Kast et blik på udvalget af lys- og refleksremedier, og find de produkter, der passer bedst til din hunds behov.

Kølende produkter til sommervarmen

Når sommeren står for døren, og solen bager de fleste af døgnets 24 timer, er det en årstid, de fleste mennesker nyder. Sådan står det ikke altid til hos vores pelsede venner. Netop på grund af pelsen kan de nemt få det varmere, end vi mennesker måske går og tror. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på din hund og sørger for, at den får nok væske og skygge.

Hos Avifauna finder du produkter, der kan afhjælpe sommerens varme strøg. I vores udvalg af sommervarer finder du blandt andet en hundepool i 3 forskellige størrelser, en kølemåtte, som hunden kan ligge på, der også fås i flere størrelser, og en splash pool, som kobles til haveslangen og skaber et legefuldt springvand.

Kan vi hjælpe dig med noget?

Har du spørgsmål til vores varer? Mangler du produktinformationer, eller har du brug for rådgivning? Husk, at vi hos Avifauna rigtig gerne vil hjælpe dig på rette vej, så kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp!

Du kan ringe til os alle hverdage eller sende os en mail døgnet rundt. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, hvor vi vender tilbage til dig. Ligegyldig hvilken kontaktmetode, du gør brug af, så bestræber vi os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.