Gnaverbure og løbegårde

Mangler du et bur til din kanin, marsvin, hamster eller andre typer gnavere? Så er du kommet til det rette sted. Hos Avifauna har vi nemlig samlet et udvalg af gnaverbure og løbegårde til mange forskellige slags gnavere. Gnaverburene varierer i både størrelse og udformning, så du kan vælge efter lige præcis din gnavers behov for plads, aktivitetsniveau og andre faktorer.

Flere af kanin- og marsvineburene egner sig til at stå udendørs, f.eks. under et halvtag, og vi har også løbegårde, som du kan placere på græsplænen, så dine små, pelsede venner kan få masser af motion og frisk luft. Se det komplette udvalg af gnaverbure herunder og find det mest optimale hjem til dine kæledyr.

Køb kaninbure og andre gnaverbure her

Vores udvalg af gnaverbure inkluderer alt lige fra små hamster- og musebure til store og rummelige marsvine- og kaninbure. De forskellige hamsterbure fås bl.a. med tunneller, løbehjul, hus og platform, så der er rig mulighed for, at den lille gnaver kan holde sig i gang og aktivere sig selv, når den er i buret.

Til de lidt større gnavere som f.eks. kaniner og marsvin har vi flotte udendørsbure i træ. Flere af modellerne kommer i 2 etager, som enten kan arrangeres som 2 separate bure eller et enkelt bur. I bunden af vores kanin- og marsvinebure i træ er der desuden en udtrækkelig skuffe med plastikbeklædning, så du let kan rengøre buret.

Ønsker du at give dine gnavere masser af plads til motion, har vi også rummelige løbegårde, så du roligt kan lade dine kaniner og andre gnavere løbe rundt og græsse i haven. Vi forhandler desuden et smart net, der kan påsættes disse løbegårde, hvor halvdelen af nettet er tæt, så dyrene kan søge skygge eller tørvejr. Samtidig forhindrer nettet uønskede dyr, f.eks. katte, i at trænge ind i løbegården. Med vores udvalg af gnaverbure kan du altså sørge for de absolut bedste betingelser til dine gnavere.

Avifauna – Vi har alt til din gnaver

Udover vores store udvalg af bure til gnavere finder du også et stort udvalg af øvrige gnaverartikler og tilbehør. Det inkluderer alt fra gnaverfoder, bundmateriale, seler og liner samt alt, hvad du ellers måtte have brug for som gnaver-ejer. Når du har købt dit nye gnaverbur, er der derfor rig mulighed for at indrette buret præcis efter din gnavers behov.

Skulle du sidde inde med spørgsmål, eller har du brug for mere info om vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 74 67 81 31 eller sende en mail på mail@avifauna.dk. Du kan også sende os en besked via vores kontaktformular, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!