Kong Legetøj

Legetøj er en vigtig del af din hunds liv. Derfor fører vi hos Avifauna et bredt udvalg af diverse slags legetøj. Vi forhandler fx Kong Legetøj, som har sat en høj standard for hundelegetøj, hvor innovation og kvalitet spiller vigtige roller. Kong producerer et bredt sortiment af hundelegetøj, så du kan sikre, at din hund får legetøj, som fanger dens interesse. Alle hunde har nemlig ikke samme præferencer, ligesom med os mennesker.

Der er flere fordele ved at give din hund legetøj. Én fordel er, at din hund finder legetøjet enormt sjovt og spændende, og at det bidrager med meget glæde i hundens liv. Én anden fordel er, at hundelegetøj ofte er tryghedsskabende og kan reducere din hunds nervøsitet, angst og stress. Hundelegetøj er også med til at forebygge kedsomhed, fordi hunden får noget at beskæftige sig med, fx hvis den er alene hjemme store dele af dagen. Alle disse fordele er selvfølgelig også at finde i Kong Legetøj. Se vores udvalg af kongelegetøj nedenfor, og find favoritten!

Slidstærkt legetøj

Mange hundeejere genkender følelsen af irritation, når de kommer hjem og ser, at hunden igen har formået at ødelægge det legetøj, de netop har givet den. Men med legetøj fra Kong behøver du ikke bekymre dig om dette. Legetøjet er nemlig produceret af slidstærke materialer, som kan holde til både skarpe hvalpetænder og gode tyggemuskler.

Tjek fx vores AirKONG tennisbold, som netop er lavet af stærkt tennisboldmateriale. Bolden holder dermed længere, men skåner også hundens tænder og tandkød. Bolden har desuden piv i, som gør bolden mere attraktiv at lege med for mange hunde.

Vi forhandler også tyggelegetøjet Original Sort Kong. Dette legetøj er fremstillet i ekstra stærkt gummi til aggressive tyggere, men er samtidig meget elastisk. Tyggelegetøjet kan desuden fylder med godbidder.

Tjek også vores andre varianter af hundelegetøj!

Hos Avifauna ved vi, at ikke alle hunde har samme interesse for det samme legetøj. Hos os finder du derfor et bredt udvalg af hundelegetøj fra forskellige brands. På den måde sikrer vi, at du kan finde det helt rette stykke legetøj til din hund.

Gå på opdagelse i vores udvalg af hundelegetøj, og find inspiration. Hos os finder du fx flere forskellige slags aktivitetslegetøj. Disse har til formål at stimulere din hund mentalt, hvilket kan være en god måde for din hund at bruge sin tid på, fx når den er alene hjemme.

Vi forhandler også punkterfrie bolde i flere varianter. Fordelene ved punkterfrie bolde er bl.a., at de holder meget længere. Vigtigst af alt, at du ikke behøver bekymre dig om stumper fra ødelagte bolde, som for det første kan flyde i hele huset, og for det andet kan ende i hundens mave og skabe maveproblemer.

Har du brug for hjælp?

Fortvivl ej! Hos Avifauna sætter vi en dyd i at hjælpe og rådgive vores kunder. Vi står klar til at hjælpe dig alle hverdage både via mail og telefon, så tøv ikke med at kontakte os! Vi ser frem til at høre fra dig.