Frøblandinger

Er du på udkig efter frøblandinger til din fugl derhjemme? Eller måske vil du gerne gøre noget godt for naturens fugle og forkæle dem med lækre frøblandinger på foderbrættet i din have? Ligegyldig om det er dine egne eller naturens fugle, du ønsker frøblandinger til, så finder du det hos Avifauna! Vi forhandler blandt andet frøblandinger til specifikke fuglearter, fx kanariefugle, papegøjer og undulater, samt til gængse grupper af fugle, fx skovfugle.

Frøblandinger er en god type foder til fugle, fordi de indeholder forskellige planter og frø, der bidrager til en sund og nærende kost til din fugl. Mange frøblandinger har også et stort fedtindhold, som er en vigtig energikilde og ernæringsmæssig ressource for fuglene, og som også hjælper fuglene med at holde varmen, især i koldere vejr. Gå på opdagelse i vores udvalg af frøblandinger til fugle nedenfor, og find lige netop den variant, din fugl eller fugle har brug for.

Papegøjeblanding og skovfugleblanding

Har du en papegøje hjemme i husstanden, anbefaler Avifauna, at du tager et nærmere kig på vores papegøjeblanding. Frøblandingen er velafbalanceret og indeholder sunde, rengjorte og nøje udvalgte planter og frø. Æggehvidestoffer, kulhydrater, fedt, vitaminer og mineraler er også vigtige bestanddele i papegøjefrøblandingen.

Er du derimod på jagt efter en frøblanding, du kan sætte sætte ud på havens foderbræt, så kast et blik på Avifaunas skovfugleblanding. Frøblandingen indeholder blandt andet hørfrø, hirse, boghvede og afskallet havre og fås i flere størrelser.

Mangler du andre produkter til din fugl?

Så er du landet det helt rette sted! Avifauna fører et stort udvalg af diverse produkter og artikler til fugle, fuglebure og fugleejere. Mangler du fx foder til din fugl, så kan du med fordel gå på opdagelse i vores udvalg af fuglefoder, hvor du udover frøblandingerne blandt andet finder rene frøsorter og specialfoder.

I vores shop finder du også foder- og drikketrug i forskellige udformninger, så du er sikret et trug, der passer til din fugl og din fugls bur. Vi forhandler både artikler til vand og foder, der kan hænge i buret, stå på gulvet i buret, eller på jorden i hønsehuset. Sagt med andre ord, så finder du med garanti foder- og/eller drikketrug, der passer til dig og din fugls behov hos Avifauna!

Find alt til dit kæledyr hos Avifauna

Hos Avifauna forhandler vi ikke blot frøblandinger og andre remedier til fugle. Vi har et stort sortiment til alverdens dyr, heriblandt hunde, katte, fisk, heste, fjerkræ og andre dyrearter. Vi tør næsten godt love dig, at du finder lige det, du har brug for til dit kæledyr hos os!

Mangler du en vare i vores shop? Tøv ikke med at kontakte os, måske vi kan skaffe varen hjem til dig! Du kan kontakte os på telefonnummeret +45 22 44 01 35 eller på mail mail@avifauna.dk. Du kan også gøre brug af vores kontaktformular, hvor vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!