Naturlige hundesnacks

Er du på udkig efter snacks eller godbidder til din hund, som ikke indeholder diverse kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer og andre unødvendige ingredienser? Så er du landet det rette sted! Hos Avifauna forhandler vi et stort udvalg af naturlige snacks til hunde. Vores sortiment af snacks og godbidder er både velsmagende og sundt. Du kan derfor sikre din hund det bedste af det bedste, når det kommer til snacks.

Hos os finder du hundelækkerier i mange varianter. Du kan blandt andet forkæle din hund med smagsvarianterne gris, okse, and, fisk, vagtel, kanin, høns og mange flere. Vi har også flere velkendte brands i vores sortiment, fx Carnilove og Churu, så du kan finde snacks inden for jeres yndlingsfoderbrand. Se vores udvalg nedenfor, og find naturproduktet til din bedsteven!

Vælg naturlig, sund kost til din hund

Hvad enten du skal bruge hundesnacks som godbidder, lydighedstræning eller blot forkælelse, så er vores naturlige hundesnacks et godt valg. For det første finder hunde ofte natursnacks utroligt lækre og velsmagende. For det andet er de naturlige snacks ofte lavet af kvalitetsprodukter, såsom kød og grøntsager, der er gode for din hunds generelle helbred. De naturlige ingredienser indeholder nemlig vitaminer, mineraler og proteiner, som du behøver at ikke finde andetsteds, til din hunds kost.

Da natursnacks ikke indeholder tilsætningsstoffer, er de også med til at mindske risikoen for, at din hund udvikler allergi overfor fx farve- og smagsstoffer. Snacksene er desuden rigtig gode for hundens fordøjelse grundet deres indhold af fiberrige og naturlige ingredienser.

Er du interesseret i andre hundesnacks?

Led ikke længere. Hos Avifauna finder du et stort udvalg af forskellige godbidder, så du kan forkæle din hund. Udover vores naturlige hundesnacks finder du fx også tyggeben og -pinde i et hav af smagsvarianter og udformninger. Tyggesnacks er bl.a. med at oprette en sund og god tandhygiejne, da de hjælper med at fjerne plak og madrester fra tænderne. Derudover har tygning en beroligende effekt hos hunde, som er med til at sænke angst og stress.

Vi har også et stort sortiment af kornfrie hundegodbidder. Kornfrie produkter har flere fordele, som optimerer din hunds liv og velvære. Foder og snacks uden korn er bl.a. godt for maven og fordøjelsen, og så er foderet allergivenligt. Kornfri kost har også tit et højere proteinindhold, som er gavnligt for hunde, der er meget aktive eller i arbejde på anden måde.

Kan vi hjælpe dig med noget?

Hos Avifauna sætter vi en dyd i at kunne hjælpe vores kunder bedst muligt. Vi står derfor klar til at hjælpe dig alle hverdage med de spørgsmål eller problemer, du måtte have.

Hvad enten det omhandler produktinformationer, levering af en ordre eller rådgivning før et køb, så er du mere end velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores allerbedste for at hjælpe dig på vej!