Hundelegetøj

Hundelegetøj er en vigtig del af din hunds liv. Det er med til at skabe ro og tryghed, og mange hunde bliver faktisk roligere, efter de har leget med deres legetøj. Meget hundelegetøj er også med til at stimulere og udfordre hunden mentalt. Desuden er hundens glæde ved legetøj også svær at misse, når du hiver bolden eller bidesnoren frem. Det kan nærmest sammenlignes med børns glæde for fredagsslik.

Hos Avifauna anbefaler vi, at du leger med din hund – helst hver dag. Én ting er, at din hund virkelig vil elske dig for det. Én anden ting er, at legetiden med vores kæledyr har en meget afstressende effekt på os mennesker. Det er faktisk en win-win-situation. Heldigvis har vi hos Avifauna et stort udvalg af legetøj i alverdens farver, materialer og størrelser. Tag et kig på udvalget nedenfor og find din favorit!

hidenslide

Vil du gerne give din hund legetøj, som stimulerer og udfordrer mentalt?

Hos Avifauna ved vi, hvor vigtigt det er, at din hund bliver stimuleret mentalt. Derfor forhandler vi et bredt udvalg af aktivitetslegetøj, der kræver, at din hund bruger sin hjerne og sine sanser.

Hos os finder du fx et snusetæppe, hvor hunden skal bruge lugtesansen og finde frem til godbidder, der er gemt blandt en masse frynser. Du finder også et såkaldt “Gambling Tower”. Her er princippet, at hunden skal trække i de rigtige skuffer i den rigtige rækkefølge for at få fat i de gemte godbidder.

Bide- og gnavelegetøj, der holder!

Der findes ikke noget værre end hundelegetøj, der bides i stykker så let som ingenting og ender med at ligge over hele huset. Derfor har vi hos Avifauna prioriteret at forhandle slidstærkt hundelegetøj, der kan holde til de bid og rusk, som hunde udsætter deres legetøj for.

Vi har fx et stort udvalg gummilegetøj til din hund, som kan rumme mange timers leg uden at blive ødelagt. Du finder fx bolde, discs og ringe i flere størrelser, farver og udformninger i vores webshop. Avifauna forhandler også punkterfri bolde, så slipper du for flade bolde i samme øjeblik, din hund har fået dem. De punkterfri bolde findes i flere farver og ikke mindst størrelser, så hundelegetøjet kan bruges af både små og store hunde.

Har du set, at Avifauna har en kundetilfredshed på 9,8 ud af 10?

Ja, du læste helt rigtigt. Hos Avifauna går vi meget op i, at vores kunder er tilfredse, når de handler hos os. For at sikre den gode oplevelse, har vi derfor fri fragt ved køb over 299 kr. Vi har også hurtig levering. Faktisk bliver 90 % af alle vores ordrer afsendt inden for 48 timer efter købet.

Derudover står vi klar til at hjælpe dig med spørgsmål og andre forespørgsler alle hverdage. Du kan kontakte os både over mail og telefon. Find vores informationer i følgende kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!