Halsbånd

Hos Avifauna har vi et stort og bredt udvalg af halsbånd til hunde. De findes i rigtig mange designs, og med alle de forskellige muligheder finder du helt sikkert et, som matcher dig og din bedste ven. Vi har klassiske læderhalsbånd, men også de mere spraglende farver, som passer godt til mange hunde – særligt hvis du som ejer ønsker nemt at kunne genkende din hund på lang afstand.

Husk at mål din hund om halsen inden køb, så du er sikker på at bestille den rigtige størrelse. Ellers er du velkommen til at ringe til os, så vi hjælper dig. Husk også, at en hvalp vokser hurtigt, og vær opmærksom på dette ved køb af halsbånd. Et halsbånd skal ikke sidde så løst, at hunden kan bakke ud af det, men heller ikke så stramt, at det generer hunden. Som hovedregel skal du kunne få to fingre imellem halsbånd og hundens nakke/hud – så burde det sidde helt perfekt.

halsbånd2

Sådan vælger du det rigtige halsbånd til din hund

Det er vigtigt at vælge et halsbånd, der passer til din hunds hals og størrelse. For at vælge den helt rigtige størrelse skal du derfor måle din hunds hals med et målebånd, så du kan se hvor mange cm, det skal være. Husk, at målebåndet skal sidde til, men ikke være for stramt, når du måler. Når du ved hvilket mål, din hunds hals har, er det nemt at finde et hundehalsbånd, der passer i størrelsen.

Ved du allerede, at du leder efter et halsbånd til små hunde eller en hvalp, har vi hos Avifauna et stort udvalg af halsbånd, der kan reguleres i størrelsen inden for et bestemt interval, så det kan passe din hund perfekt. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du er på udkig efter hundehalsbånd til store hunde. Vi har størrelser som fx 15-25 cm og 35-55 cm, bare for at nævne nogle få.

Et stort udvalg af hundehalsbånd i mange materialer

Det er ikke alle materialer, der passer til alle hunde. Derudover er der også nogle hundeejere, som foretrækker et bestemt materiale frem for et andet, da det giver en anden stil og æstetik. Derfor forhandler vi hos Avifauna halsbånd i flere forskellige materialer, så vi kan imødekomme alle typer behov og ønsker.

I vores udvalg finder du derfor både halsbånd i læder, metal og nylon. Dog bør vi nævne, at nylon-halsbånd oftest er en stensikker vinder. Nylon er et blødt materiale, som gør det ekstra behageligt for din hund at have på. Nylon er desuden et robust materiale, der kan holde til lidt af hvert. Vores hundehalsbånd i nylon fås i mange forskellige farver, så du enten kan finde din yndlingsfarve eller bruge de mange farver til at kende forskel på fx flere hvalpe, så du altid ved, hvem der er hvem.

Går du i stedet mere op i at måle din hunds aktivitetsniveau i løbet af dagen, anbefaler vi vores Memopet-halsbånde, der vha. en mikrochip og intelligent teknologi, gør det muligt for dig at modtage data direkte i deres app på telefonen.

Kontakt Avifauna for hurtig hjælp til halsbånd

Hos Avifauna har vi siden 1975 drevet kæledyrsforretning. Vi ved altså en ting eller to om hvilket tilbehør, der er både nødvendigt og godt at have til sine kæledyr. Derfor har vi stor erfaring med at hjælpe hundejere med at vælge halsbånd til deres hund.

Er du i tvivl om, hvilket halsbånd du skal vælge til din hund for at være sikker på at få bestilt det helt rigtige hjem? Så må du ikke tøve med at kontakte os. Ring til os eller skriv en mail – så kan vi med garanti finde frem til det helt rigtige hundehalsbånd, som opfylder alle dine ønsker.