Jagthundeudstyr

Har du en jagthund derhjemme? Eller skal du til at træne din hvalp til at blive en jagthund? Hos Avifauna finder du slidstærkt jagthundeudstyr, som kan holde til lidt mere krævende opgaver og øvelser end blot den daglige gåtur.

Vores sortiment af jagthundeudstyr indebærer blandt andet seler, halsbånd og hundefløjter. De fleste af vores produkter er desuden produceret i orange farver, så dig og din hund adskiller sig fra de grøn- og brunlige naturomgivelser. Se udvalget nedenfor og find det udstyr, du står og mangler!

Stort udvalg af udstyr til jagthunde

Hos Avifauna ved vi, at det er vigtigt med det rette, holdbare træningsudstyr, når din jagthund skal trænes. Udstyret skal blandt andet kunne klare regn og smat, vrid og bid og alt andet, en hund kan udsætte udstyret for. I vores sortiment finder du modstandsdygtigt jagthundeudstyr i flere udformninger.

Du finder fx vores HUNTINGTIME DUMMY CANVAS. En god, robust dummy med kastehåndtag, som kan bruges til alle former for hundetræning. Produktet fås i farverne grøn, sort og orange, men også i to størrelser, så du kan finde den rette variant til din hund.

Hos Avifauna finder du også HUNTINGTIME DRESSURLINE i farven orange, som gør din hund synlig i naturen. Linen kan både bruges til jagttræning, under jagt og på den daglige gåtur med hunden. Længden på linen er 2,5 meter og fås i to bredder: 20 mm og 25 mm.

Øg din jagthunds sikkerhed med øget synlighed

Hos Avifauna ved vi, at det er vigtigt, at din hund er synlig for dig selv og andre jægere under jagten, da øget synlighed mindsker risikoen for ulykker. En vigtig prioritering, når man har med skydevåben at gøre.

Derfor er alle vores jagthundesnore og -halsbånd produceret i den klassiske, hidsige, orange farve. Denne farve skiller sig i høj grad ud i forhold til de naturlige omgivelser, som jægere og hunde oftest befinder sig i. Som jæger eller jagthund er den orange farve derfor et must at have på sig i større eller mindre grad — både for din og din hunds skyld, men i særdeleshed også for andres.

Tøv ikke med at kontakte os!

Brænder du inde med spørgsmål til vores produkter, eller er der andet, du gerne vil vide? Kontakt os endelig! Avifauna står til rådighed alle hverdage over telefon og mail, og vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Skulle du, mod al sandsynlighed, mangle et produkt i vores sortiment, så hører vi også meget gerne fra dig. Vi forsøger så vidt som muligt at være up to date med nye produkter, varianter m.m., og forespørgsler er mere end velkomne.