Aktivitet/træning til hunden

Mangler du nye aktiviteter og legetøj, du kan lave/bruge sammen med din hund? Eller ønsker du, at din hund bliver aktiveret og stimuleret, uden at du nødvendigvis skal være med, fx når den er alene hjemme, eller når det er tidlig søndag morgen? Så synes vi, du bør kaste et blik på Avifuanas store udvalg af aktivitets- og træningslegetøj til din hund.

Hos Avifauna forhandler vi remedier og produkter, der kan bruges i mange forskellige henseender, fx mentalstimulering, leg, træning og generel aktivitet. Du finder fx klassiske aktivitetsredskaber som legetov, reb og bolde. Vi har også produkter, hvor din hund bliver udfordret mentalt og fx skal løse nogle opgaver for at få fat i sine godbidder. Eksempler på dette er vores snusetæppe og vores Gamble Box. Gå på opdagelse i vores store legeunivers nedenfor, og find din hunds næste favorit aktivitetslegetøj!

De mange fordele ved aktivitetslegetøj

Udover at aktivitetslegetøj skaber enorm glæde hos din hund, så rummer legetøjet også mange andre fordele. At give din hund aktivitetslegetøj, når den er alene hjemme, er fx med til, at hunden bliver stimuleret. Samtidig udfylder legetøjet det tomrum, som kan opstå, når hunden går rundt alene. Et godt bud på legetøj, der mentalstimulerer, er aktivitetslegetøjet med kegler. Her skal hunden finde ud af at løfte de rigtige kegler for at få fat i godbidderne.

Andre gode bud på aktivitetslegetøj til din hund er vores Trixie Rebring, som er lavet af en bomuldsblanding. Rebet er godt at bruge, når du vil udfordre hunden lidt, og det styrker hundens kæbemuskulatur. Vi forhandler også en boldkaster, som gør det muligt for dig at få hunden ud på længere ture efter bolden, uden at du skal bruge unødvendigt mange kræfter på at kaste den.

Vil du udforske mere hundelegetøj?

Du er landet det rette sted! Hos Avifauna finder vi det vigtigt, at du ender ud med at anskaffe dig lige de produkter, du og din hund har brug for. Derfor forhandler vi et stort udvalg af hundelegetøj i mange forskellige farver, udformninger og med forskellige formål.

I vores shop finder du fx punkterfrie bolde, så du slipper for at spilde alle dine penge på at købe nye bolde i tide og utide. Vi forhandler også plyslegetøj, som din hund kan putte sig med og føle sig tryg ved. Er din hund mere vild og legesyg, så tag et kig på vores udvalg af latexlegetøj med den ikoniske pivelyd, der kommer, når man trykker på eller bider om legetøjet.

Kan vi gøre noget for dig?

Har du spørgsmål til vores produkter, mangler du informationer omkring sortimentet, eller ønsker du vejledning før dit køb? Hvad end du måtte have brug for hjælp til, så er du altid velkommen til at kontakte os!

Vi står klar til at hjælpe dig alle hverdage. Du træffer os både via telefon, mail samt vores kontaktformular, hvor vi kontakter dig hurtigst muligt efter din henvendelse.