Kornfrit

Skal din hund forkæles efter en lang dag, belønnes efter en god gåtur eller trænes, så den kan blive endnu mere velopdragen? Uanset hvilken af ovenstående situationer, du kan nikke genkendende til, så vil godbidder og snacks være et rigtig godt supplement til aktiviteterne med din hund. De fungerer nemlig som en slags præmie eller anerkendelse af, at hunden har gjort noget godt, som du som ejer sætter pris på.

Der findes mange varianter af diverse godbidder på markedet, og som hundeejer kan det være en god idé at se lidt nærmere på de forskellige produkter – specifikt på produkternes ingrediensliste. Har du fx en hund, som har allergier, eller som døjer med luft i maven, forstoppelse, diarré eller andre maveproblemer? Så anbefaler vi hos Avifuana, at du tager et kig på vores kornfri hundefoder og kornfrie snacks og godbidder. Disse er nemlig produceret på andre kulhydratkilder end korn, som både kan være allergifremkaldende samt en hård fødevare for hunden at omsætte. Tag et kig på vores store udvalg af kornfrie godbidder nedenfor, så du kan finde de helt rette lækkerier til din hund!

Nyhed
WhescoHestelever-20
69,00 kr

Flere store brands producerer kornfrie godbidder

Hos Avifauna er det vigtigt, at du som hundeejer ender ud med at finde det helt rette kornfri produkt til din hund. Er din hund fx meget glad for det almene, kornfri foder, du i forvejen giver den, så kan det være, du skal kaste et blik på kornfrie snacks fra samme brand som foderet. Hos os finder du mange af de velkendte og populære foderbrands inden for kornfri foderprodukter.

Se fx vores Duck Chunkies fra brandet Woolf, som er godbidder uden tilsætningsstoffer, konserveringsstoffer og farvestoffer. Er I mere til brandet The Original, så kast et blik på vores Lakse Kronch-godbidder, som er lavet af 100 % ren laks. Kornfrie godbidder fra brandet Carnilove er selvfølgelig også en del af vores sortiment. Et godt bud på en smagsvariant til din hund fra dette brand er vores Crunchy Salmon med friske blåbær.

Er korn i foderet ikke det store problem for din hund?

Hvis din hund ikke døjer med allergener eller maveproblemer, så er det ikke sikkert, at kornfrie produkter er den bedste løsning til hunden. Hvis kosten fungerer godt, er der altså ikke nødvendigvis grund til at skifte over til kornfri foder og snacks. Heldigvis har vi hos Avifuana et stort udvalg af andre hundegodbidder også.

I vores shop finder du fx tyggeben og -pinde, som både aktiverer hunden, skaber et sundt miljø i hundens mund og styrker hundens kæbemuskulatur. Vi forhandler også et hav af forskellige naturlige snacks uden tilsætningsstoffer, som fx farve- og smagsstoffer.

Kan vi hjælpe dig med noget?

Du er altid velkommen til at kontakte os via fx mail eller et kald på telefonen, hvis du har spørgsmål, brug for yderligere information eller blot ønsker vejledning. Vi står klar til at hjælpe dig alle hverdage, og vi glæder os til at høre fra dig!