Lys i mørket

Når temperaturerne bliver lavere og dagene kortere, er der ingen tvivl om, at sommeren er ved at gå på hæld, og at efteråret er på vej. I efteråret mærker vi, hvordan mørket stille og roligt begynder at fylde mere og mere i døgnets timer, og når vi rammer vintermånederne hersker der ikke tvivl om, at mørket dominerer. Selvom det er mørkt og ofte koldt og blæsende udenfor, så ændrer det ikke på, at din hund skal ud og luftes.

For at sikre din hunds og din egen sikkerhed, anbefaler vi hos Avifauna, at du iklæder din hund, og dig selv for den sags skyld, reflekterende, lysende påklædning og/eller lygter, der lyser op. I mørket kan din hund nemlig nemt falde i ét med omgivelserne, og det kan være svært for fx bilister eller cyklister at se hunden komme travende. For at mindske risikoen for ulykker, er det derfor en god ide at gøre brug af produkter, som lyser op i mørket, og gør opmærksom på, at her kommer I. Selv et lille lys til hundehalsbåndet kan gøre en verden til forskel.

Essentielle lysremedier til din hund

Der findes et hav af muligheder, når det kommer til reflekser og LED-lys til hunde. Når du skal vælge et produkt til din hund, anbefaler vi derfor, at du undersøger markedet, så du ender med lige det produkt, der passer til jeres behov.

To gode bud på lysremedier hos Avifauna er blandt andet vores Flexi LED-lygte. Denne runde, flade lygte kan med velcro sættes på flexiliners og lyser både rød og hvid. Et andet anbefalelsesværdigt produkt er vores LED-lyshalsbånd, som kan lades op via USB-stik. Halsbåndet fås i et hav af farver og kan nemt tilpasses i længden, så det kommer til at passe perfekt om din hunds hals.

Er du på udkig efter et nyt halsbånd til hunden?

Hos Avifauna forhandler vi halsbånd med lys, men du finder også mange andre typer hundehalsbånd hos os. I vores udvalg af halsbånd forhandler vi blandt andet halsbånd i læder, nylon og metal.

Vi har også anti-gø halsbånd i flere varianter til hunde, der har problemer med at gø i vilden sky i tide og utide. En af varianterne sprøjter unikke dufte ud, når hunden gør, som effektivt afskrækker hundens gøen. En anden variant gør brug af lyd og vibration, når din hund gør.

Har du brug for hjælp?

Hvad end du har spørgsmål til produkter, ordrer eller lignende, eller mangler sparring ift. et fremtidigt køb, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os hos Avifauna. Vi ønsker nemlig, at vores kunder får det bedst mulige købsforløb hos os!

Vi står klar ved telefonerne og vores mail alle hverdage. Telefonopkald bestræber vi os på at besvare inden for maks 2 timer og mails inden for maks 2 dage. Du kan også anvende vores kontaktformular, hvor vi vender tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig på rette vej!