Katte krads

De fleste katte elsker at kradse med deres kløer. Det er faktisk en del at kattens naturlige adfærd. Det er bare de færreste katteejere, der elsker, at denne kradsen går ud over deres møbler, vægge, tøj og/eller andre genstande. Derfor anbefaler vi, at du investerer i remedier, som din kat kan kradse løs i. På den måde får katten stillet sine kradselyster, og du behøver ikke panikke over, om tingene i dit hjem overlever.

Hos Avifauna forhandler vi et bredt udvalg af forskellige produkter, som din kat kan kradse i. Hos os finder du både produkter, der kan stå på gulvet, produkter, der kan hænge på væggen, og produkter, der går fra gulv til loft, som din kat rigtig kan boltre sig i. Hvad end du har plads og lyst til skal være i dit hjem, så finder du det hos os. Gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor, og find den eller de kradseprodukter, du og din kat har brug for!

Produkter med flere funktioner

Katte kradser deres kløer blandt andet for at gøre kløerne skarpe, men også for at afmærke deres territorium. Afmærkning af territorium foregår ved, at når katte gnider deres poter, aktiveres de duftkirtler, der er på undersiden af kattens forpoter, og derigennem efterlades kattens duft på møbler, tøj og andet. Vil du undgå at territoriumafmærkningen foregår på husets møbler eller lignende, kan du med fordel gøre brug af et kradsetræ eller andre kradseprodukter til din kat.

Hos Avifauna finder du et godt udvalg kradseprodukter, hvoraf mange af produkterne har flere funktioner. Vi forhandler blandt andet kradsebræt i forskellige størrelser, som både kan bruges til ophæng eller på gulvet. Mangler din kat eller dine katte et kradsetræ, finder du det også hos os, og flere af vores kradsetræer til katte involverer en lille hule, som din kat kan trække sig tilbage i og tage en lille lur.

Find alle artikler, du og din kat har brug for hos os!

Hos Avifauna ønsker vi kun din kat det allerbedste. Derfor har vi gjort os umage for at sikre et sortiment af produkter til katte med rene kvalitetsprodukter. Udover udvalget af kradseprodukter finder du derfor hos os også mange, mange andre produkter til din og din kats hverdag.

Tag et kig i vores udvalg af katteartikler, hvor du finder alt fra pleje til katten, fx loppemidler, tandpleje, loppeshampoo og børster, kattebakker og kattegrus. Sagt med andre ord, så finder du alt, du skal bruge til din kat hos os!

Avifauna er førende inden for dyreartikler

Hos Avifauna gør vi en dyd ud af at sikre vores kunder en god service. Det gør vi blandt ved at sende vores ordrer ud inden for 3 hverdage, så du og dit kæledyr kan nyde godt af jeres køb hurtigst muligt!

Vi er også tilgængelige til at besvare spørgsmål og andre henvendelser alle hverdage, så du kan få den hjælp, du har behov for. Du kan kontakte os både via vores kontaktformular, vores mail mail@avifauna.dk eller på telefonnummeret +45 22 44 01 35. Vi glæder os til at høre fra dig!