Foder til vildtfugle

Foråret er på vej, og det betyder, at fuglene så småt kommer frem. Man kan både se det, hvis man kigger rundt i sin have, men man kan i den grad også høre den dejlige fuglesang om morgenen. Hvis du er glad for fuglesang og fugle generelt, kan du tiltrække flere til din have, ved at have foder til vildtfuglene stående fremme. Hos Avifauna har vi en del vildtfuglefoder.

Vildtfuglefoder hjælper fuglene

Ikke nok med, at det er hyggeligt at have vildtfugle til at være i sin have, så hjælper vildtfuglefoder også fuglene med at overleve. Når vinteren lige er overstået, kan det nemlig være svært for fuglene selv at finde den mad, de skal have. Hvis du har økonomisk råderum til det, er det altså ikke en dårlig ide at købe noget vildtfuglefoder.

Forskellige måder at fodre på

Der er mange måder, man kan fodre vildtfugle på. Du kan for eksempel gøre det via mejsebolde, som kan være mejsebolde med net eller uden. Dem uden net koster en lille smule mere, end dem som har net. Der er fordele og ulemper ved begge slags, men hos Avifauna anbefaler vi, at du køber dem uden. En mejsebold hænger man blot op i et træ eller noget andet. Men man kan også fodre vildtfugle ved at blot at hælde foder op til dem. For eksempel denne skovfugleblanding, som man enten kan hælde op i et fuglehus eller en anden skål.

Hvad skal du være opmærksom på?

Når du fodrer vildtfugle i din have, skal du huske at holde øje med, om foderet bliver spist og ikke hælde mere op, før dette er tilfældet. Hvis foderet ligger for længe uden at blive spist, kan det være en god ide at smide det ud, da der ellers kan komme skadedyr som rotter eller mus efter foderet. Der, hvor du opbevarer foderet, er det også vigtigt, at posen er helt lukket, eller står i en anden form for plastikbeholder. Ellers kan rotter nemlig også komme efter det her.

Hvilken slags foder skal du have?

Hos Avifauna sælger vi mange forskellige slags vildtfugleblandinger. Priserne varierer derfor også, men de billigste produkter hos os koster 39 kroner. Det behøver altså ikke være dyrt at fodre fugle. Det er en god ide at købe et billigt produkt til at starte med, hvis du endnu ikke ved, om der er nogle vildtfugle i din have, som vil have foderet. Det er også muligt at købe andet end vildtfugleblandinger hos os. Vi sælger også mungbønner, senegalhirse, cedernødder og meget mere. Tag et kig på vores hjemmeside og find det, som du gerne vil fodre fugle med!

Danmarks største udvalg

Hos Avifauna har vi Danmarks største udvalg til dine kæledyr! Du kan derfor sagtens købe en masse andet med hjem, når du skal købe vildtfuglefoder. Vi har udstyr til hund, kat, kanin og mange andre kæledyr - og så har vi gratis fragt, hvis du køber for over 299 kroner.