Sundhed

For de fleste hundeejere er der næppe noget vigtigere end deres hunds trivsel, sundhed og dens generelle helbredstilstand. Der findes et stort sortiment af produkter på markedet, når det drejer sig om hundepleje og sundhed. De sikrer, at kæledyret kan trives optimalt og blive ved med at være den bedste og gladeste udgave af sig selv.

pels

Sundhed til din hund

Udvalget af de hundepleje- og sundhedsprodukter vi har hos Avifauna, har fokus på den gode trivsel. De omfatter både diverse beroligende produkter, som for eksempel naturlige kosttilskud og stressreducerende midler, et udvalg af sakse og klippemaskiner, mundhygiejne og sårpleje. Men også loppemidler til når uheldet er ude, samt hundeshampoo, pudder og stylingprodukter beregnet til hunde. Vi sælger også helt essentielle basisprodukter til pelspleje, herunder børster og kamme.

Forskellige behov

Der findes et hav af forskellige hunderacer, som alle sammen kræver forskellig form for pleje. Alt efter hvilken pelstype din hund har, er der også forskel på, om den kan klippes med en klippemaskine, eller om den blot skal klippes med en saks. Hos Avifauna har vi et bredt udvalg, der gør, at det burde være muligt for dig at finde det, som du mangler til din hund.

Ved sygdom

Selvom det heldigvis ikke sker særligt ofte, så kan hunde blive syge, og dette skal de selvfølgelig behandles for på bedst mulig måde. Hvis din hund for eksempel har fået et sår, er det vigtigt, at du behandler det med sårpleje. Det er muligt at købe en sølvsalve til 139 kroner, som er god at anvende på det udsatte område, som hunden måtte have. En hund kan også have behov for ekstra tandpleje og mundhygiejne, hvilket også kan købes for 119 kroner hos os.

Tilskud, mineraler og vitaminer

En hund skal have en mineral- og vitaminrig kost, hvilket en gang imellem kan være svært at opretholde ved blot at give den tørfoder. Derfor kan du hos Avifauna købe diverse tilskud til foder, så din hunds næringsindtag bliver helt ajour. Det er ikke sikkert, at din hund nødvendigvis har brug for tilskud til sin kost hele tiden, men nogle gange kan det være nødvendigt. Priserne på tilskud til foder starter ved 39 kroner, og er du i tvivl, om din hund skal have et tilskud til sin kost, er det altid en god ide at spørge en dyrlæge.

Husk også poterne og neglene

Man tænker måske ikke over det, men hundenes poter kan faktisk også have behov for pleje nogle gange. Her har vi et bredt udvalg af forskellige produkter til pote- og neglepleje, såsom beskyttelsesstøvler, potesakse og en neglefil. Alt sammen produkter, som er perfekte, når det kommer til hundepleje af din hund. Priserne på pote- og negleplejeprodukterne starter ved 49 kroner.