Kingsmoor

Hos Avifauna ved vi, at foder er en vigtig del af din hunds vitalitet og velvære. Formålet med hundefoder er at dække din hunds basale behov på den bedst mulige måde. Det er derfor væsentligt, at din hund får det rette foder, så den kan udvikle sig og leve i bedste velgående.

Hos Avifauna er vi derfor stolte forhandlere af Kingsmoor-hundefoder, der leverer kvalitetsfoder til din hund. For Kingsmoor er det vigtigt, at produktionen sker lokalt og bæredygtigt. Derfor produceres al foder i Danmark. Kingsmoor går ikke på kompromis med deres produkter og benytter sig hverken af konserveringsmidler, farvestoffer eller andet kunstigt. Ved brug af foder fra Kingsmoor får din hund altså den bedst mulige kost, der dækker dens basale behov uden gener.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Det bedste brændstof til hvalpe og voksenhunde

Det er ikke ligegyldigt, hvilket foder din hund får for. Som hundeejer kan det være forvirrende at finde ud af, hvilken fodertype der passer til lige netop din hund. Da det hele afhænger af hunden og dens behov, findes der nemlig ikke én generel løsning.

Dette tager vi højde for hos Avifauna – fordi vi ønsker det bedste for din hund! Derfor finder du Kingsmoor-foder til både hvalpe og voksenhunde i vores sortiment. Kingsmoors slogan “Nordic food for pets” afspejler én af brandets mærkesager – nemlig at de bruger nordiske råvarer i deres produkter. Desuden er Kingmoors Pure-produkter 100 % kornfri. Det betyder, at dette foder mindsker maveproblemer hos din hund og forebygger/mindsker allergi.

Fra Kingsmoor forhandler vi forskellige smagsvarianter både til hvalpe og voksne hunde, fx Pure Chicken. Produktet indeholder let fordøjeligt protein i form af kylling og masser af vitamin A. Find flere informationer om Pure Chickens næringsindhold her: Kingsmoor Pure Chicken Adult Dog og Kingsmoor Pure Chicken Puppy.

Har du lyst til at prøve noget andet end Kingsmoor?

Fortvivl ej! Hos Avifauna har vi et stort udvalg af hundefoder til de fleste hunderacer. Vi forhandler mange forskellige, anerkendte brands, og det vigtigste for os er, at du finder det rette produkt til dig og din hund!

I vores sortiment finder du fx hundefoder fra brandet BARF, som er kendt for at producere naturfoder baseret på rå mad. Du finder også brandet Eukanuba. Eukanubas foder er udelukkende lavet af kvalitetsprodukter, og de har været på markedet inden for hundefoder i over 50 år. For flere brands, tjek den fulde liste inden for hundefoder!

Brug for hjælp?

Har du svært ved at gennemskue, hvilken type foder, din hund har behov for, eller har du spørgsmål til nogle af vores produkter? Så kontakt os endelig! Vi vil gerne hjælpe dig bedst muligt i forhold til, hvilke produkter din hund har bedst af. Vi besvarer selvfølgelig også spørgsmål angående vores sortiment.

Du finder vores informationer på følgende kontaktside, hvor du også kan se vores svartider, både på mail og telefon. Vi ser frem til at høre fra dig!