Bassiner, folie og tilbehør til havedammen

Skal du anlægge en havedam i haven? Så bør du tage et kig i vores udvalg af bassiner, folie, lim og andet nødvendigt udstyr til havebassiner. Vores produktudvalg inkluderer forskellige typer bassinfolie, bl.a. helt sort folie i ren PVC samt folie, der har naturlige sten eller granit klæbet på oversiden. Stenene skjuler det sorte folie og bidrager på den måde til en mere naturlig og dekorativ havedam.

 

Fælles for alle typer bassinfolie er den slidstærke kvalitet, der sikrer dig det bedste resultat. Skulle det blive nødvendigt, finder du dog også reparationssæt og folielim hos os, der er ufarlig for både planter og fisk. Ønsker du et alternativ til bassinfolie, har vi også formstøbte bassiner, der er robuste og gør anlægningen af havedammen meget let. Hos Avifauna har vi dermed et produkt til ethvert behov, så tag et kig i udvalget herunder og find det, du mangler.

Køb bassinfolie og andet tilbehør til din havedam her

En havedam er ikke bare et hyggeligt og dekorativt indslag i haven. Den bidrager også til et rigt dyreliv, hvor fugle, frøer, guldsmede og andre dyr vil flokkes om den lille oase. Når du skal anlægge en havedam, vil produkter som bassinfolie være uundværlige. Slidstærkt folie i PVC eller andre plastprodukter skaber nemlig de bedste betingelser og vedligehold af dammen, så den kan holde sig pæn i mange år.

Vi har forskellige typer gummifolie til din nye havedam. Du kan vælge mellem flere bredder og længder, og du kan også få lavet folie specielt til dine ønsker. Er du i tvivl om, hvor meget folie, du skal bruge, kan du tage et kig på vores formel til beregning af folie.

Udover plastfolie har vi et udvalg af fiberunderlag, som beskytter folien. Det kan også anvendes til at plante bassinplanter i kurve. Du finder også et godt udvalg af bassiner i super kvalitet. Med et bassin har du allerede integreret både dybe og lave vandhuller, så du ikke selv skal sørge for dette under anlægningen. Det er derfor en tidsbesparende og praktisk løsning.

Vi har alt inden for havedamsartikler

Hos Avifauna tilbyder vi et stort udvalg af havedamsartikler, der spænder bredere end bassiner og folie. Det betyder, at du kan finde alt lige fra bassinstøvsugere og havedamspumper til dekoration og bassinplanter.

Takket være vores store udvalg har du derfor mulighed for at designe og dekorere din havedam, lige som du ønsker, den skal være. Vi har selvfølgelig også produkter, der hjælper dig med at vedligeholde din nye havedam på bedste vis efter anlægningen. Det inkluderer produkter som algebekæmpelse og diverse reservedele, så du kan holde dammen flot og sørge for et godt miljø, hvis du har tilhørende fisk i dammen.

Avifauna – kvalitetsmærker til lave priser