Fiskefoder til havedammen

Uanset type og størrelse på de fisk, der lever i havedammen eller bassinet, er der behov for godt fiskefoder til fodring af dem. Hos Avifauna finder du både havedams-sticks, fuldfoder, særligt koifoder specielt beregnet til de eksotiske Koi-fisk, samt størfoder og fiskepiller til andre typer af fisk.

Alle produkterne har fokus på at give fiskene de bedste betingelser og den bedst mulige næring, der skal til, for at de trives uanset art og størrelse. Blandt vores udvalg finder du bl.a. anerkendte producenter såsom Tropical, der har mange års erfaring med at udvikle kvalitetsrigt fiskefoder til forskellige typer af havedamsfisk. Tjek hele sortimentet herunder og find det rette fiskefoder til din havedam.

Køb størfoder, koifoder og øvrigt fiskefoder til havedammen her

En havedam er en hyggelig tilføjelse i haven. Den kræver dog vedligeholdelse og pleje, særligt hvis du har fisk til at svømme rundt deri. Havedamsfisk har nemlig brug for den rette næring i form af fiskefoder specielt udformet til dem. Hos Avifauna tilbyder vi et bredt udvalg af fiskefoder til havedamsfisk, der sikrer dine fisk de bedste betingelser, så de holder sig sunde og raske.

Det betyder, at du bl.a. finder både størfoder og koifoder hos os. Størfoder er rigtig godt basisfoder, som opfylder fiskenes næringsbehov. Har du Koi-fisk i din havedam, tilbyder vi også særligt koifoder, der har en sammensætning, som er særlig velegnet til disse fisk. Dermed kan du sørge for, at dine fisk bliver fodret korrekt, så de er sikret en god vækst og et godt immunforsvar. Alt vores fiskefoder til havedamsfisk indeholder nemlig mange vitaminer, proteiner samt et begrænset indhold af kulhydrater og fedt, så fiskene får en velafbalanceret kost, der danner grobund for trivsel og sundhed.

Avifauna – Vi har alt indenfor havedamsartikler

Udover vores udvalg af fiskefoder til havedammen finder du hos Avifauna også alt, hvad du ellers har brug for til vedligeholdelse af din havedam, så den fortsat holder sig pæn og indbydende. Det indebærer artikler som bassinfolie og havedamspumper samt -filtre, så du kan opretholde en god vandkvalitet og renlighed i dammen.