Nordic Horse

Hos Avifauna forhandler vi mange forskellige mærker indenfor hestefoder. Hestefoder fra Nordic Horse er til ære for dig, som gerne vil forkæle din hest lidt ekstra. Nordic hestefoder benytter naturens egne råvarer og er i høj kvalitet.

Nordic Horse har mange fordele

Der er mange fordele ved at købe foder fra Nordic Horse til din hest. Priserne på foderet er billige, i forhold til, hvor godt produktet er. Det er vigtigt med foder til en god pris, når der er tale om en hest, da den spiser utroligt meget. Det kan nemlig hurtigt blive meget dyrt, hvis man køber de forkerte varer eller nogle meget dyre produkter.

Mangfoldige produkter

Det er ikke kun hestefoder, som Nordic Horse forhandler. De producerer også godbidder og vitaminer. Det er muligt at købe zink eller biotin til din hest for blot 229 kroner. Du kan også købe godbidder af naturlige råvarer såsom rødbede, som har en positiv påvirkning af din hests immunsystem. Eller du kan købe velsmagende godbidder med lakridsrod, hvis din hest skal have det ekstra godt. Her er der ingen kunstige aromaer tilsat og de koster kun 39 kroner.

En hest i balance

Hos Avifauna kan du også købe Nordic Fiber Mash, som er en mash med højt indhold af fibre. Denne mash kan bruges til alle heste og styrker deres fordøjelsessystem, hvilket giver dig en hest i balance. Den koster kun 100 kroner, og er et komplet fibertilskud til din hest. Fordelene ved det er mange, for eksempel øger det din hests væskeindtag, giver bedre restitution og er god til heste med manglende appetit. Hvis du oplever, at din hest har mange problemer med fordøjelsen, kan det også være, at du skal købe Nordic Strong Clean Balance. Dette er et produkt, som hjælper med at bekæmpe oppustet eller løs mave.

Fokus på mental sundhed

Hvis du har en hest, som du ofte er til stævner eller andet med, har du måske bemærket, at den er urolig op til stævnet, eller når den ser de mange tilskuere. Det kan også være, at du oplever, at din hest generelt har et lidt højt temperament, og gerne vil have den til at slappe lidt mere af. For blot 119 kroner kan du med Nordic Easy Control få din hest til at slappe af, uden den bliver decideret sløv af det. Det er dog vigtigt at pointere, at hvis du benytter dette produkt på din hest inden et stævne, skal du først undersøge, om det er i strid med stævnets regler.