Statera

Hos Avifauna har vi Danmarks største udvalg til dine kæledyr. Vi har ting til hunde, katte, fisk, gnavere og sågar heste. Især sidstnævnte er et dyr, som kræver utroligt meget pleje og tid. Det er ikke for sjov at have en hest, og det er heller ikke billigt. Dette har vi respekt for hos Avifauna, og tilbyder derfor også kun de bedste mærker til dig. Du kan læse med her, og blive klogere på Statera horsecare, som er tilskud til heste.

d82b5e88-8fff-4656-a2f1-91ef39e0515f

Hvad er Statera horsecare?

Navnet ’Statera’ betyder ’balance’ på latin, hvilket er det, som man gerne vil give til hesten med dette produkt. Statera horscare er tilskud til heste, som kan hjælpe dem med at genfinde balancen i deres liv. Der kan være mange grunde til, at en hest ikke trives. Det kan være, at den er nervøs over konkurrencer eller at den ikke trives godt med de andre heste. Heldigvis kan produktet anvendes til mange forskellige slags heste.

De forskellige produkter

Statera prøver så vidt muligt at have en bred vifte af produkter, hvilket gør, at de har noget til mange forskellige problemer blandt heste. Når man har en hest, er der intet vigtigere, end at den har det godt. En hest kan være et følsomt dyr, som samtidig kan have et stort temperament. Lider din hest meget af nervøsitet, kan du blandt andet give den et tilskud i form af Statera stay calm paste. Denne øger koncentrationen og derfor også indlæringsevnen hos din hest, samtidig med, at dens energiniveau ikke påvirkes. Den indeholder blandt andet magnesium, B-vitaminer og beroligende urter, som kan være med til at hjælpe hesten med at slappe af.

Hvis du har en hest, som sveder meget, kan du også købe Statera electrolyte balancer på vores hjemmeside. Den anvendes ved svedudbrud og er med til at genskabe hestens elektrolyt- og væskebalance. Derudover er den tilsat ekstra C- og B-vitaminer. Den virker ved at genopfylde de depoter, som hesten har med vigtige mineraler og salte, som netop er, hvad hesten sveder ud på varme dage.

Fordele ved Statera

Der er mange fordele ved at give din hest tilskud ved hjælp af Statera horsecare. Et af dem er helt klart, at det kan være med til at give dig en hest, som er meget mere i balance. Hvis en hest har et problem med noget, skal det nemlig løses.

Produkterne fra Statera er tilmed i god kvalitet og ikke særligt dyre. Hos Avifauna koster det derfor ikke mange penge at have en sund hest. Produkterne er udviklet af specialister og de har et samarbejde med professionelle springryttere. Folkene bag tilskuddene til din hest har mange års erfaring, og ved derfor, hvad din hest har brug for.