Hundeartikler

Hunden er som bekendt menneskets bedste ven, og de firbenede væsener er normalt en stor del af familiens hverdag. Mange hundeejere ønsker derfor gode, brugbare og lækre produkter til deres hunde og sjovt aktivitetslegetøj, der gavner både hund som ejer.

Hos Avifauna tilbyder vi et stort udvalg af hundeartikler, der rummer alt, hvad du som hundeejer har brug for. Det inkluderer legetøj, hundesenge, halsbånd og meget andet. Vi har også mange forskellige fodertyper – både med og uden korn, så der er noget til enhver hunderace. Det hele er inddelt i kategorier, så det er let for dig at finde, hvad du søger. Tjek derfor sortimentet her på siden, så du kan give din hund alt, hvad den har brug for.

cola

Køb dine hundeartikler online her 

En velstimuleret hund er normalt en glad og rolig hund. Hos Avifauna har vi mange muligheder til hunde og deres ejere. Det er vigtigt, at du som ejer sætter dig ind i din races individuelle behov. En gravhund har f.eks. ikke behov for samme type foder og legetøj som en Grand Danois. Der er mange hunderacer, og de har alle forskellige aktivitets- og foderbehov, ligesom de individuelle forskelligheder kan variere meget indenfor samme race.

Alt dette har vi taget højde for hos Avifauna. Med det store sortiment kan du nemlig finde noget til enhver type hund. Det inkluderer alt fra godbidder, hundefrakker og foderskåle til seler, hundetegn og diverse produkter til træning af bl.a. jagthunde. Med vores komplette udvalg af hundeartikler er det dermed vores mål at blive din foretrukne online dyrehandler.

Stort udvalg af aktivitetslegetøj og andet tilbehør til hunde 

Hunde er nogle legesyge skabninger, og derfor bør du selvfølgelig have et godt og varieret udvalg af hundelegetøj, der kan aktivere din hund. Her på siden finder legetøj i mange forskellige varianter og udformninger. Du kan bl.a. vælge imellem legetøj i gummi, nylon eller stof. Det inkluderer legetøj såsom punkterfrie bolde, søde bamser og pivdyr samt reb. Ønsker du at træne din hund, har vi også tunneller til agilitytræning samt ringe og slalomslænger.

Det store udvalg sikrer dermed, at du kan få legetøj og øvrigt tilbehør, der er matcher din hund perfekt. Vi forhandler desuden vores produkter fra anerkendte producenter, så du er garanteret hundeartikler i høj kvalitet, der kan holde til mange timers leg. Derudover forhandler vi vores hundeudstyr til meget fordelagtige priser, og vi kører ofte med tilbud, så du kan gøre dig et godt køb, når du handler hos Avifauna.

Pas godt på din hund med Avifauna 

Hos Avifauna har vi mange års erfaring med hunde. Vi har stort kendskab til jagthunde og brugshunde såvel som den "almindelige" familiehund. Derfor sidder vi altid klar med rådgivning og hjælp tilpasset din hunds behov, og vi tager gerne en omfattende snak om f.eks. ernæring med dig, da det rigtige foder er alfa omega for en sund og glad hund.

Tøv derfor ikke med at kontakte os på tlf. +45 74 67 81 31 eller via mail på mail@avifauna.dk – så finder vi den rette løsning til dig og din hund, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.