Kattetoiletter

Hvis din kat skal have det godt i det daglige, kræver det ordentlige toiletforhold. Hos Avifauna finder du derfor et bredt sortiment af kattetoiletter samt diverse tilbehør hertil i form af skovle til kattegrus, toiletmåtter til opfangning af grus og andre praktiske artikler til dig, der holder katte i hjemmet.


De forskellige kattetoiletter fås i flere designs og som både åbne og lukkede versioner, hvor sidstnævnte er udstyret med en svingdør, som er nem for katten at benytte. Tjek det komplette sortiment ud herunder, så du kan give din kat gode toiletforhold – til gavn for både dig og katten.

Bredt udvalg af kattetoiletter og tilbehør

Katten er generelt et meget renligt dyr, og derfor er det vigtigt at sørge for gode toiletforhold, så din kat kan besørge i ro og mag. Her på siden har vi både åbne kattebakker og lukkede kattetoiletter. De lukkede kattetoiletter har svingdør, og flere af dem har også et hygiejnisk kulfilter, som mindsker lugtgener. Et lukket kattetoilet vil dermed give din kat masser af tryghed, samtidig med at rengøringen bliver lettere for dig. Du undgår nemlig at få kattegrus ud over hele gulvet, hver gang din kat bruger toilettet.

Vælger du en af vores åbne kattetoiletter, har vi dog praktiske toiletmåtter, som du kan placere ved toilettet, så du stadig slipper for at få kattegrus i hele hjemmet. På den måde vil toiletmåtten opfange det værste kattegrus fra poterne, når katten forlader bakken. Desuden har vi åbne modeller med en høj rem, der forhindrer yderligere, at kattegrus og urin bliver spredt. Disse modeller har desuden tilhørende gummifødder, der forhindrer, at toilettet glider.

Uanset hvilken type, du vælger, kan du med vores udvalg af kattetoiletter være sikker på at tilbyde din kat det absolut bedste, så den får et hygiejnisk og trygt sted at gå på toilettet.

Køb katteartikler online hos Avifauna

Avifauna er din online dyrehandler, og vi forhandler også et væld af andre uundværlige katteartikler til katteejeren. Vi har et stort udvalg, og vores fokus er altid på at skaffe varerne til den lavest mulige pris. Det betyder, at du ofte kan få meget billige katteartikler og øvrige produkter til hunde, gnavere, akvariefisk, eller hvad du ellers måtte have af kæledyr.

Med vores store udvalg kan du derfor passe godt på dine kæledyr og sørge for, at de har alt, hvad de har brug for til at trives. Har du spørgsmål til vores sortiment, besvarer vi naturligvis gerne dem. Du kan ringe til os på tlf. +45 74 67 81 31 eller skrive til os på mail@avifauna.dk. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular. Uanset kontaktform sidder vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig under hele købsprocessen.