Kattelegetøj

Hvis du har en kat derhjemme, eller tænker på snart at anskaffe dig en, så skal du læse med her. En kat har brug for at blive stimuleret, og det gøres lettest ved at have noget legetøj, som den kan lege med. Det er især vigtigt, hvis du har en indekat, da den ellers ikke får meget motion. Hos Avifauna sælger vi alt til kæledyr. Du kan derfor se med her for at blive klogere på, hvad for noget legetøj din kat skal have.

Stort udvalg af kattelegetøj

På vores hjemmeside finder du en hel masse ting til kæledyr, herunder specielt legetøj til katte. En kat har behov for at have noget at lege med, da den ellers kan risikere at blive understimuleret. Dette skyldes, at en kat har et jagtinstinkt, som skal vedligeholdes og passes. Dette kan du heldigvis gøre ved at give din kat noget legetøj fra Avifaunas hjemmeside.

Vi har et stort udvalg af forskelligt legetøj til katte, herunder aktivitetslegetøj og kattelegetøj som er mus eller fisk. Hvis du gerne vil have din kat aktiveret i mange timer, skal du købe denne filtmus i kunststof med optræk. Musen er kun syv centimeter lang, men du kan være sikker på, at din kat vil løbe en masse rundt på gulvet efter den for at fange den. Her får du altså mange timers sjov til din kat for blot 40 kroner.

Derudover har vi også såkaldte ’drillepinde’, som er et stykke legetøj, der sidder på en pind. Dette er en rigtig god form for aktivitetslegetøj til din kat. Der er blandt andet denne variant, som er en drillepind med fjer, som er lidt anderledes end det typiske kattelegetøj med mus eller fisk. Derudover er der også denne drillepind med plysfisk og catnip, som din kat sikkert vil more sig med i mange timer.

Hvad er din kat til?

Nogle katte kan bedst lide legetøj, som er en mus eller en fisk, alt imens andre katte kan få meget tid til at gå med at jagte en rød laser på et gulv. Scrol igennem det store udvalg på vores hjemmeside og se, hvad der passer bedst til din kat.

Det kan også være en god ide at købe lidt forskelligt kattelegetøj til den. På den måde finder du lettere ud af, hvad den kan lide at lege med, samtidig med, at den sikkert også vil sætte pris på, hvis der er lidt variation i dens legetøj.

Forbedret livskvalitet til dine dyr

På vores hjemmeside finder du mere end bare ting til katte. Hos Avifauna har vi en hel masse produkter, som alle sammen bidrager til bedre livskvalitet hos dine kæledyr. Køb for eksempel en ny sele til din hund, eller nyt foder til dine fisk. Når du handler hos er, du sikker på at få de bedste kvalitetsprodukter til en fornuftig pris. Så hvad venter du på? Forkæl dine dyr i dag!