Kattefoder

Hos Avifauna har vi et stort udvalg af ting til dine kæledyr. Om du har en hund, kat, kanin, fisk, hest eller noget helt andet, så kan du næsten være sikker på at finde alt, hvad dyret har brug for hos os. Vi har gode priser og går meget op i, at det vi sælger, er kvalitetsprodukter. Du kan derfor trygt gå på opdagelse på vores hjemmeside, og finde noget at forkæle dit kæledyr med.

Ikke bare foder

Når det kommer til kattefoder, kan du måske tænke, at det ikke er så vigtigt med hensyn til kvaliteten af kattens foder. Men det er langt fra ligegyldigt. Hvad en kat spiser kan have stor betydning for dens trivsel og velvære. Kattefoder fås i mange forskellige varianter, der er derfor også stor forskel på, hvad den enkelte kat kan lide. Dette finder du bedst ud af, ved at fodre din kat med lidt forskellige former for foder.

Hos Avifauna forhandler vi mange forskellige slags kattemad. Du kan for eksempel købe kattefoder fra det kendte mærke Arion hos os. Her fås der både foder, til når katten er en killing, men også når den er voksen. Arion laver sågar produkter, som er velegnede til steriliserede katte. Som køber skal du bare forholde dig til, hvad der er bedst for din kats behov.

Har du mange dyr?

Mange husstande i Danmark har mere end et kæledyr. Hvis det er tilfældet, kan du roligt klare dine indkøb til kæledyrene på vores webshop. Selvom du har en hund, og derfor har hundefoder i hjemmet, er det ikke en god ide at give det til din kat. Hundefoderpillerne kan være for store for katten at sluge, og den kan ende med at kvæles. Derfor er det bedst, at du separerer foderet til dine dyr. Hos Avifauna har vi heldigvis overkommelige priser på foder, så det burde kunne lade sig gøre.

Hvad kan din kat lide?

Det er svært at sige, hvad der er det bedste kattemad, for det afhænger meget af, hvilken kat der skal have det. Nogle katte kan rigtig godt lide kyllingefoder, imens andre gerne vil have noget med fisk. Med kattemaden fra mærket Carnilove, kan man både få foder med lam og rensdyr. Du kan tilmed få noget foder, som reducerer mængden af hårbolde.

Der findes også dåsefoder i form af vådfoder, som du kan købe på vores hjemmeside. Det er for eksempel dåsefoderet fra Applaws, som koster 13,50 pr. dåse. Hvis din kat kunne tale, ville den muligvis sige, at dette var det bedste kattemad, den kunne få.

Se på din kat

Hvis dine kæledyr ikke trives, er det umiddelbart meget let at se. Typisk er de mere trætte end almindeligt eller mere indadvendte. På katte kan det ofte være svært at vurdere, da det til tider er et reserveret dyr. Hvis du er i tvivl om, om der er noget galt med dit dyr, er det altid en god ide at tage det til dyrlægen.