Halsbånd og seler

Avifauna har et kæmpe udvalg af ting til dine kæledyr. Når du handler hos os, er du sikker på, at du er godt dækket ind, og at du køber de bedst mulige produkter til dine kæledyr. Om du har en hund, kat, kanin, hest eller noget helt andet, så har vi det meste til dig. Vi har blandt andet et stort udvalg af seler og halsbånd til katte.

Katte kan også bruge halsbånd og seler

Mange tror, at halsbånd og seler kun er til hunde – men der er faktisk også mange fordele ved at købe det til din kat. Et halsbånd til en kat er rigtig smart, hvis den render væk, og du ikke kan finde den. I halsbåndet kan der stå dit navn, adresse, telefonnummer og meget mere, så andre mennesker kan kontakte dig, hvis de finder din kat. Ligeledes er det smart, hvis din kat er kommet noget til, og ikke selv kan finde hjem.

Der findes mange forskellige slags halsbånd og seler til katte. Et af de produkter vi sælger på vores hjemmeside, er et halsbånd i velour med refleks, som er et halsbånd til en voksen kat. Det fås i tre farver og koster kun 40 kroner. Vi sælger ligeledes halsbånd til killinger, for eksempel dette kattekilling halsbånd med motiv, som koster 30 kroner.

Du kan også købe mange forskellige seler hos os. Et af de produkter vi har, er denne kattesoftsele i størrelse XL fra Trixie. Den er lavet i slidstærkt polyester og har en elastisk line. Der er tilmed ekstra blød polstring, så din kat har det behageligt med at have den på. Den fås i farven rød, og koster 150 kroner.

Det skal du være opmærksom på

Inden du køber en sele eller halsbånd til din kat, er der nogle ting, som du skal have for øje. For eksempel er det vigtigt at kigge på størrelsen af din kat. Er det en killing eller en stor hankat? Produkterne vi sælger, virker ikke optimalt, hvis du har købt noget i en forkert størrelse.

En anden ting er, om du har en ude- eller indekat. Man køber typisk seler til indekatte, da man bruger den til at lufte dem, så de kan komme udenfor, uden at rende væk. Hvis du prøver at putte en sele på en udekat, kan den ske at blive sur, da den er vant til at være udenfor uden at have en sele på.

Forkæl dine dyr

Hos Avifauna går vi op i, at dine kæledyr skal have det godt. Vi har alverdens ting til mange forskellige slags dyr. Har du flere dyr i din husstand end blot en kat, er det derfor oplagt, hvis du køber nogle ting til dine andre dyr, når du alligevel er i gang med at handle hos os.