Sommervarer

Når foråret går på hæld, og sommeren viser sine første livstegn, glæder de fleste mennesker sig til den kommende periode med solskin, varme og lyse nætter. Har du hund, er der dog flere ting, du skal være opmærksom på. Vores pelsede venner kan nemlig ikke holde til varmen på samme måde som os, og vi skal derfor være meget opmærksomme på, at de ikke hedeslag.

De vigtigste parametre for, at din hund får en god sommer, er masser af væske, skygge og ventilation samt afkøling. For at optimere disse parametre, og dermed mindske risikoen for ubehag, træthed, svimmelhed og i sidste ende hedeslag, har vi hos Avifauna et stort sortiment af hjælpemidler og remedier, som du med fordel kan gøre brug af, når varmen hamrer derudaf. Tjek vores udvalg af kølige og skyggerige produkter ud nedenfor, og find de hjælpemidler, der passer til dig og din hund!

Koldt dyp til den vandglade hund

Har du en hund, der er vild med vand? Så er vores hundepool et perfekt match til din hund. Poolen er oplagt at anvende på de allervarmeste sommerdage, hvor du kan fylde den med dejligt, køligt vand og lade din hund afkøle, samtidig med at den hygger sig.

Poolen kommer i en flot lyseblå farve med en praktisk åbning i siden, så du let kan tømme pollen for vand og pakke den ned, så den er klar til at komme med på tur. Poolen fås i 3 forskellige størrelser, S, M og L, så du kan være sikker på at få fat i en pool, hvor din hund kan være i.

Kølig afslapning indendørs og udendørs

En anden god måde, din hund kan afkøles på, er ved brug af en kølemåtte. Vores kølemåtte til hunde hjælper med at regulere kropstemperaturen på de varme, solrige dage. Måtten bruger ikke strøm, vand eller andet, men køler, når den er i kontakt med hundens krop. Den virker i flere timer, hvorefter måtten skal have et hvil.

Kølemåtten fås i mange størrelser og kan anvendes nærmest alle tænkelige steder – fx på græsset i skyggen, på stuegulvet, i hundesengen, i hundeburet og i bilen. Måtten behøver blot blive aftørret med en fugtig klud og er dermed utrolig let at gøre ren.

Er du i tvivl om noget?

Er du lidt usikker på, hvilke produkter der passer bedst til din hund og dine behov? Tøv ikke med at række ud til os. Vi hjælper hjertens gerne med gode råd, vejledning og sparring, når det kommer til produkter til din hund og/eller andre kæledyr.

Vi står klar ved mail og telefoner alle hverdage, så du kan få den hjælp, du har behov for. Du kan kontakte os på telefonnummer +45 22 44 01 35, på mail@avifauna.dk eller via vores kontaktformular. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!