Katteartikler

Hos Avifauna har vi alt til dine firbenede venner. Vi har et stort udvalg af ting til kæledyr som hunde, fisk, heste og katte. Specielt katten er et populært kæledyr i de danske hjem, og derfor vil vi hos Avifauna også gerne sørge for, at du kan give din kat det bedst mulige liv. Derfor har vi en masse ting til katte, så din kat kan trives bedst muligt.

cat_2

Katten som kæledyr

En kat er et rigtig godt kæledyr at have, da den for det meste er tam, let at have med at gøre og lever sit eget liv. Katte er kendt for at have store personligheder, og ikke to katte er ens. Derfor kan der også være stor forskel på deres behov, og hvad de har brug for. Hvis du har haft en kat i et stykke tid, ved du formentlig godt, hvordan dens personlighed og temperament er – alt imens nye katteejere må prøve sig lidt frem.

De fleste katte er rolige i løbet af dagen og aktive i løbet af natten, og mange af dem kan ikke fordrage vand. De kan lide alt med fisk, og spiser både tør- og vådfoder.

Stort udvalg af kattetilbehør

På vores hjemmeside finder du alt fra kattefoder, kattelegetøj, katteseler og andet udstyr til katte. Kattefoder er vigtigt, da katte ikke har godt af at spise menneskemad. Hvilket foder du skal købe, afhænger af, hvilken slags kat du har, og hvor stor den er. Tag et kig på vores mange forskellige former for kattefoder, og bliv klogere på, hvad din kat skal have. Vi sælger blandt andet vådfoder og tørkost.

Katten skal også have noget legetøj. Specielt hvis det er en indekat, da de ellers kan få svært ved at blive aktiverede godt nok. Med legetøjet bliver kattens indre instinkter vækket, hvilket gør, at den kan finde meget glæde i at jagte en legetøjsmus rundt på stuegulvet. I vores store udvalg af kattelegetøj finder du blandt andet en masse drillepinde og forskellige former for små mus.

Inde- eller udekat?

En kattesele er blandt andet til indekatte, som man gerne vil have kommer udenfor en gang i mellem. Med en kattesele kan du nemlig lufte din kat, ligesom man kender det fra en gåtur med en hund. Det er en god ide også at købe et halsbånd til din kat, hvis den skulle ske at rende væk. På den måde kan du kontaktes, hvis uheldet er ude. Dog er det vigtigt, at halsbåndet er et, der let går op, hvis katten hænger fast i noget – ellers kan den risikere at blive kvalt.

Hvis du har en udekat, skal du vide, at der altid er en risiko for, at den kommer noget til. Dog er der både fordele og ulemper ved henholdsvis en inde- og en udekat. Du skal derfor finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig. Begge dele kræver en del forskelligt udstyr til katte.