Træning

Hos Avifauna ved vi, at træning er en vigtig del af din hunds liv. Træning er blandt andet med til, at din hund får motion, som på daglig basis bidrager til en sundere livsstil. At træne din hund er også med til at stimulere og aktivere hunden, dens hjerne og dens sanser hele livet igennem. Derudover er træning et godt redskab, når du skal opdrage din hund.

Hos Avifauna finder du det helt rette udstyr til træning af din hund. Vi har et bredt udvalg af forskellige remedier såsom klikkere, hundefløjter og andre hjælpemidler. Tag et kig i vores sortiment nedenfor, og find netop det hundetræningsudstyr, du og din hund har brug for. Avifauna forhandler også et bredt udvalg af jagthundeudstyr til dig, hvis hund skal trænes til at være en jagthund.

work

Træning er vigtigt for din hund

Der er flere fordele at hente, hvis du som hundeejer træner din hund. Træning er blandt andet med til at stimulere hunden mentalt, så den får brugt de små grå. Derudover er træning også en måde at motionere din hund, som resulterer i en sundere livsstil og forebygger livsstilssygdomme.

Endnu en fordel er, at træning er et vigtigt element, når du skal opdrage din hund. Uden opdragelse kan din hund nemlig have svært ved at navigere rundt i, hvad den må, og hvad den ikke må. Det kan skabe frustrationer både hos ejeren, men især hos hunden også.

Hos Avifauna anbefaler vi, at du starter din hundetræning, mens hunden er hvalp, så du opnår det bedste resultat. Jo hurtigere din hund finder ud af, hvem der bestemmer, jo nemmere bliver det for dig at være den, der bestemmer. Ved at starte hundetræning tidligt, højner du chancerne for at ende ud med en velopdragen hund uden alt for mange frustrerende øjeblikke.

Avifauna fører et stort udvalg af træningsremedier

Avifauna forhandler forskellige træningsremedier, som du med fordel kan benytte dig af, når du skal træne din hund. I vores udvalg finder du blandt andet flere varianter af hundefløjter fra brandet Acme. Se fx vores Acme hundefløjte 210,5, som fås i en fin orange farve. 210,5-fløjten har en høj pitch, som er velegnet til længere distancer i byen såvel som på landet.

Hos Avifauna finder du også remedier, som er effektive, når du skal træne din hunds adfærd. Vi forhandler blandt andet en klikker til hunde, som bruges til træning med signallyd. Klikkertræning fungerer på den måde, at når hunden agerer som ønsket, belønnes den med kliklyde, og omvendt ignoreres uønsket adfærd. I starten af klikkertræningen gives der en godbid i forbindelse med et klik, men efterhånden skulle klikket gerne være nok til at fange hundens opmærksomhed.

Brug for hjælp?

Avifauna står klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål om produkter, vejledninger eller andet. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Du kan fange os både på telefonen og via mail alt efter, hvad der passer dig bedst.