Vådfoder

Skal din hund forkæles lidt ekstra engang imellem? Så er vådfoderet en god mulighed! Der findes mange forskellige varianter af vådfoder med hver deres fordele. Derfor kan det være en god ide, at du gør dig nogle tanker om, hvilke funktioner vådfoderet skal have for din hund, inden du kaster sig ud i at finde et produkt.

Du kan fx overveje, hvad din hund kan lide, hvad foderet må koste, og om vådfoderet skal være et supplement til tørfoderet, eller om det skal være foderet til din hund. Ved at overveje dette kan du nemmere spore dig ind på, hvilket foder du bør anskaffe dig i forhold til fx prisklasse, kvalitet og smag. Hos Avifauna finder du et større udvalg af vådfoder fra flere forskellige brands og med forskellige smage. Tag et kig i udvalget herunder og find smagsvarianten, din hund vil elske!

Hvorfor vælge vådfoder?

Vådfoder har flere fordele, som kan optimere din hunds kost og levestandard. Drikker din hund fx ikke nok vand, kan det være en idé at servere vådfoder for den, da det (som navnet indikerer) ofte har et højere vandindhold. Vådfoder er ofte også lettere for hunden at fordøje netop pga. det høje vandindhold.

Du bør dog gøre dig nogle tanker omkring hvilken kost, din hund har bedst af, inden du giver dig i kast med at købe en masse produkter. Har din hund fx ingen specifikke behov i forhold til kost, kan det være, at vådfoder skal være en fredagsfornøjelse fremfor hverdagsmad.

Har din hund modsat gavn af foder, der fx hjælper på fordøjelsen eller sikrer, at din hund får nok vand, kan det være, at du skal overveje vådfoderet som en fast del af hundens daglige kost. Alt efter din hunds præferencer kan du forsøge dig frem med at mikse og matche forskellige fodervarianter, så du finder den bedste løsning for din hund.

Vådfoder til både hvalpe og voksne hunde

Skal din hvalp nyde godt af vådfoder enten til hverdag eller mere festlige lejligheder? Et godt bud er vådfodervarianten Carniloves med laks og kalkun, som er korn- og kartoffelfri. Dette vådfoder er desuden oplagt at kombinere med Carniloves tørfoder.

Har du en voksen hund, så bare rolig! Vi har også vådfoder til den. Hos os finder du vådfoder fra Carnilove med and og fasan til din voksne hund. Dette vådfoder er komplet tilskudsfoder med et højt kødindhold, som selvfølgelig også kan kombineres med Carnilove-tørfoder.

Vil du gerne undersøge andre fodermuligheder? Tag et kig i vores udvalg af hundefoder og kombiner vores produkter på kryds og tværs, så de passer til din hund og dens behov.

Husk, du er altid velkommen til at kontakte os!

Skulle du få brug for hjælp, have spørgsmål eller vil du gerne drøfte din hunds fodermuligheder, så skal du endelig kontakte os!

Vi står klar både på telefonen og på mail alle hverdage, og vi forsøger at svare på din henvendelse inden for 2 timer ved telefonopkald og 2 dage ved e-mails. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvor vi vender tilbage hurtigst muligt.