LIVE hundefoder

Et af de primære formål med hundefoder er, at den dækker din hunds basale behov nemt og effektivt. Det skal være nærende og sundt samt understøtte hundens levestandard, så din hund får det så godt som muligt. Sådant foder får du, hvis du køber LIVE-hundefoder fra brandet Probiotic hos Avifauna.

Det unikke ved Probiotic LIVE-hundefoder er det høje indhold af levende mælkesyrebakterier (probiotika), som foderet har. Disse bakterier er blandt andet med til at styrke din hunds immunforsvar samt optimere hundens fordøjelse. Bakterierne nedsætter også risikoen for foderintolerance og har gavnlig effekt på din hunds hud og pels. Tag et kig på vores udvalg nedenfor, og find varianten af LIVE-foder til din hund! Foderet fås til både store og små hund samt i mange smagsvarianter, så du kan finde din hunds yndlingssmag.

Stort udvalg af smagsvarianter til både hvalpe og voksne hunde

Kan din hund bedst lide foder med laks, ris, kylling eller noget helt fjerde? Ligegyldig yndlingssmagen er LIVE-hundefoder fra Probiotic med stor sandsynlighed noget for din hund. Produkterne fra Probiotic fås i et hav af smagsvarianter, så du kan forkæle din hund med det, den elsker.

Et godt bud på noget lækkert foder til din hvalp er hundefoderet LIVE Puppy med kalkun og ris. Foderet er skræddersyet til hvalpe i vækstfasen, som forventes at få en voksenvægt på 10 kg eller under. Selve foderpillen er ligeså egnet til mindre hvalpe, grundet dens størrelse.

Til dig, der har en voksen hund, anbefaler vi at tage et kig på LIVE Adult med kylling og ris. Dette foder har selvfølgelig et højt niveau af levende mælkesyrebakterier og er produceret af kvalitetssikre råvarer. Desuden fås den også i smagene laks og lam til de hunde, hvor forandring fryder.

Vil du prøve noget andet end Probiotics LIVE-foder?

Fortvivl ej! Hos Avifauna ved vi, at der er flere faktorer, der spiller ind, når du skal finde det rette foder til din hund. Hundens race, størrelse og eventuelle allergener er blot nogle af de faktorer, der er vigtige at tage højde for i valget af foder.

For at sikre, at du finder nærende, sund og optimal foder til din hund, forhandler vi hos Avifauna hundefoder fra forskellige brands, fx ESSENTIAL og Belcando, så du kan finde favoritten. Tag et kig i vores udvalg af hundefoder, og find frem til det foder og foderbrand, der passer til din hund!

Har du spørgsmål?

Har du svært ved at gennemskue hvilket foder, din hund har bedst af? Hos Avifauna er der hjælp at hente! Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål omkring produkter, næringsindhold, allergener og meget andet, så godt som vi overhovedet kan.

Du kan kontakte os alle hverdage, hvor vi står klar både ved telefonen og på mailen. Vi forsøger at besvare din henvendelse hurtigst muligt, så du undgår lange responstider. Giv os et kald eller smid en mail, og vi vil guide dig godt på vej!