Foderblandinger & pellets

Foderblandinger og pellets udgør en central del af din gnavers daglige kost. Det er vigtigt, at det foder, du giver din gnaver, indeholder den rette mængde næringsstoffer, som fibre, vitaminer og mineraler. Det sikrer nemlig en sund og balanceret kost.

På denne side finder du vores udvalg af forskellige foderblandinger og pellets til alle typer gnavere. Kaninfoder bør fx kun bruges til kaniner, da ikke alle gnavere har de samme ernæringsmæssige behov. Uanset om du har en hamster, kanin, marsvin eller chinchilla, finder du, hvad du skal bruge i vores sortiment herunder.

Excel kaninfoder — det ultimative foder for dine kaniner

Når det kommer til kaniners sundhed, trivsel og velvære, har valget af foder en afgørende betydning. Derfor forhandler vi hos Avifauna et udvalg af kaninfoder fra Excel, der er specielt udviklet til at imødekomme kaniners ernæringsmæssige behov bedst muligt. Excel-kaninfoder er et ægte kvalitetsprodukt, har et højt indhold af fibre og er samtidig spækket med vitaminer, mineraler og naturlige antioxidanter.

Kaniner kan godt have en tendens til at sortere i sit foder, så den kun spiser sine yndlingsdele af foderet og efterlader en del foder tilbage i skålen. Det er Excel-kaninfoder sikret mod — det er nemlig et såkaldt selective kaninfoder, altså det forhindrer selektiv spisning. Det betyder, at du undgår, at din kanin bliver fejlernæret, fordi den ikke spiser alt foderet. I vores udvalg finder du Excel-foder til voksne kaniner, junior- samt dværgkaniner og marsvin.

Kaninfoder i piller er en praktisk løsning

Kaninfoder i piller er en nem og praktisk løsning. Er pillerne fuldfoder, er det en god løsning, hvis din kanin er en selektiv spiser. Piller er sammenpresset foder, der forhindrer selektiv spisning og sikrer, at din kanin får den rette balance i dens kost.

Vær opmærksom på, at kun ca. 2-5 % af din kanins daglige foder skal være pellets. Fingerreglen er mellem 5 og 20 gram pr. kilo kropsvægt. Vejer din kanin 2 kg, bør altså kun få mellem 10-40 gram pellets dagligt.

Find et væld af gnaverfoder og -snacks hos Avifauna

Foruden vores foderblandinger & pellets til bl.a. kaniner, hamstere og marsvin forhandler vi hos Avifauna også et bredt udvalg af andet gnaverfoder og -snacks. Kun det bedste er godt nok til dine gnavere, og derfor har vi nøje sammensat et udvalg af foder, snacks og godbidder, der ikke går på kompromis med sundheden og trivslen hos dine små venner, uanset hvilken type du vælger. I udvalget finder du bl.a. også gnavergræs og hø samt tørrede frugter og grøntsager, du kan forkæle din gnaver med.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis der opstår spørgsmål til vores kæledyrssortiment, eller du har spørgsmål til en ordre — vores medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig, uanset hvad din udfordring er. Kontakt os via telefon eller mail mandag-fredag, eller gør brug af vores kontaktformular alle dage i ugen, hvor vi vender tilbage til dig!