Vand- og madskåle

Vand- og madskåle er en del af det essentielle udstyr til din kat. Det duer ikke, at katten ikke har nem adgang til både mad og vand, når den har behov for det. På denne side finder du et udvalg af skåle og fontæner i forskellige designs, materialer, farver og størrelser. Desuden fås vand- og madskålene både i sæt på et stativ, der er løftet en smule fra gulvet, samt enkeltvis.

Det kan også være en god idé at stille skålene på et underlag, fx en dækkeserviet. På den måde sikrer du, at området omkring skålene holdes pænt og rent — og skulle der spildes, er en dækkeserviet nem at rengøre med en opvredet klud. Find det, du har brug for i udvalget herunder.

Bredt udvalg af drikkefontæner og vandskåle til katte

På denne side finder du foder- og vandskåle til katte både enkeltvis eller i sæt og selvfølgelig i forskellige materialer, som stål, keramik eller plast — her ved du bedst selv, hvad dit behov er. Uanset om din kat er indekat, udekat eller en blanding, anbefaler vi altid at anskaffe en vandskål. Da katte oprindeligt var ørkendyr, mærker de ikke tørst på samme måde, som andre dyr gør. Derfor er det vigtigt, at de har vand til rådighed. Katte kan sagtens få vand nok, når de opholder sig udendørs. Dog skal der være adgang til vand, hvis de af den ene eller anden grund ikke skulle kunne gå ud.

Nogle finder det lettest at have en drikkefontæne til sin kat. Her er der oftest en elektrisk pumpe, som sørger for, at vandet cirkulerer rundt — det kan gøre det nemmere for katten at drikke af. Nogle fontæner er også udstyret med et filter, der holder vandet friskere i længere tid end vand, der bare ligger i en klassisk vandskål. Ligesom ved en vandskål er det vigtigt at sørge for grundig rengøring af drikkefontænen en gang imellem.

Find også plejeredskaber til katte

Foruden vand- og madskåle forhandler vi hos Avifauna også et bredt udvalg af plejeudstyr og -redskaber til katte. Sortimentet omfatter bl.a. forskellige kamme og kattebørster. Nogle er gode til daglig børstning af kattens pels, mens andre er specielt udviklede til at få bugt med ekstremt filtret pels. Det kunne fx være Tangle-Fix fra KW.

Ellers finder du også pelsshampoo, herunder også loppeshampoo, samt salver og plejebehandlinger fra KovaLine, der er særdeles velegnet til at behandle tørre områder. Har din kat brug for at blive trimmet, enten pels eller negle? Så forhandler vi både sakse, neglefile og neglesakse, der kan klare opgaven.

Avifauna har alt tilbehør til katte

Der findes utrolig meget udstyr til katte i dag, og hos Avifauna har vi samlet alle katteartikler på ét sted. Vi fører et bredt udvalg af bl.a. foder, legetøj og tilbehør til katte, som fx halskraver og slikkemåtter. Uanset hvad du leder efter, kan du med garanti finde det i vores sortiment.

Er du i tvivl om, hvilken vand- og madskål du skal vælge til din kat? Så tøv ikke med at kontakte os. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, skulle du få brug for det. Det kan også være, du har spørgsmål til vores øvrige sortiment, eller måske er der en vare, du ikke kan finde i vores webshop? Så ring eller skriv til os, da vi nogle gange har mulighed for at bestille de ønskede varer hjem. Kontakt os på telefon +45 22 44 01 35 eller på mail mail@avifauna.dk.