Eukanuba hundefoder

Hos Avifauna har vi gjort det let for alle dyreejere. Vi har nemlig samlet alt det, som du skal bruge til dine kæledyr på et sted. Vi har produkter til fisk, fugle, katte, reptiler og hunde. Især sidstnævnte har vi et stort udvalg til. Vi ved nemlig, at det kræver en del arbejde og ting at have en hund. Det er vigtigt at give den ordentligt foder, og den slags kan du heldigvis finde hos os.

Giv din hund Eukanuba foder

Hvis du gerne vil forkæle din hund, og give den gode forudsætninger for et godt helbred, skal du fodre den med foder fra Eukanuba. Dette er et populært mærke indenfor hundefoder, som har været på markedet i over 50 år. Derfor ved ejerne af mærket også, hvad de taler om, når det kommer til at designe hundefoder til din hund.

Eukanuba har et stort udvalg af foder, du kan derfor både få Eukanuba hundefoder og hvalpefoder. Grunden til, at de har et stort udvalg, skyldes, at de gerne vil tilgodese mange forskellige hundes behov. Derfor kan man få foder til ældre og yngre hunde, samt til hunde med andre behov som overvægt eller dårlig fordøjelse. Med hvalpefoder fra Eukanuba giver du din hvalp en god start på livet. Du kan for eksempel købe Eukanuba puppy medium, som er foder til en hvalp, der med en voksenvægt vejer 11-25 kilo. Eller køb Eukanuba adult large, som er til de større hunde, herunder labrador og schæferhunde.

Velvære og sundhed

Produkterne fra Eukanuba indeholder en blanding af fedt, kulhydrater, protein, mineraler og vitaminer, som alt sammen er rigtig godt til din hund. Derudover kan foderet også styrke din hunds led, hud od immunsystem.

Desuden er foderet lavet udelukkende af kvalitetsingredienser. Dette betyder, at det ikke indeholder kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler. Du kan derfor være sikker på, at din hund vil blive rigtig glad for sit foder fra Eukanuba, samtidig med den også har rigtig godt af det.

Forkæl dine kæledyr

Hvis du har andre dyr derhjemme, kan du med fordel finde nogle ting til dem hos os. Ikke nok med, at vi har et stort udvalg af foder til din hund, så har vi også en masse lækkert til katte, kaniner og fisk. Du kan for eksempel også købe kvalitetsfoder til din kat og sørge for, at den bliver lige så forkælet og glad som din hund.

Det kan være svært at have mange dyr i hjemmet. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde en hjemmeside, hvor du kan ordne alle dine kæledyrsrelaterede indkøb på en gang. Vi har ofte gode tilbud, hvilket også kan være med til at lette på økonomien, da dyrefoder ellers kan være dyrt at købe.

Har du nogle spørgsmål, eller er der noget, som du er i tvivl om, kan vi kontaktes på mail mail@avifauna.dk eller telefon +45 22 44 01 35. Vi glæder os til at handle med dig!