Arion kattefoder

Der findes mange gode former for kattefoder på markedet. Et af de mest kendte mærker er Arion kattefoder. Hos Avifauna sælger vi en masse ting til kæledyr, herunder katte. Vi har derfor et stort udvalg af foder fra Arion, som du kan udforske på vores hjemmeside. Det behøver ikke være dyrt at købe kvalitetsfoder til sin kat, og det er Arion kattemad et bevis på.

Arion kattefoder

Arion er et godt mærke, når det kommer til kattefoder, da de laver mange forskellige slags tilpasset foder. Dette gør det lettere for dig som katteejer at købe det rigtige produkt til din kat. Hvis du har en killing, skal du for eksempel have fat i Arion original kitten, som er foder specielt egnet til killinger. Det giver din kat en optimal fordøjelse, og foderet har et lavt stivelsesindhold. Det er specielt egnet til at dække killingers ernæringsbehov det første år af deres liv. Her kan de ikke fordøje store mængder stivelse, hvorfor dette er reduceret i produktet. På vores hjemmeside kan du få denne foder for kun 189 kroner.

Hvis du gerne vil have, at din kat får en flot pels, kan du købe Arion original derma foder til den. Dette foder sørger for, at din kat får en pæn hud og pels, hvilket blandt andet sker på grund af mineral og vitaminindholdet i foderet. Der er blandt andet laks, ris, kylling og meget andet i. Arion Derma er endnu et godt produkt fra Arion Cat serien.

Sidst, men ikke mindst, er der også foderet fra Arion original sensible. Dette er foder, som er velegnet til katte med et følsomt fordøjelsessystem, da det fremmer en sund fordøjelse. Foderet består af letfordøjelige ingredienser, som blandt andet indeholder mange fibre. Dette produkt kan du få for blot 189 kroner.

Foder er ikke bare foder

Mange tror, at katte bare skal have det billigste foder på markedet, men sådan er det ikke. Katte er levende væsner og er alle sammen forskellige – derfor er deres foderbehov også forskelligt. Du bør altså kigge på, hvad din kat trænger til, inden du vælger, hvilken slags foder den skal have. Er det en killing eller en gammel kat? Hvor meget vejer den, og hvordan er dens energiniveau? Dette er alt sammen faktorer, som du kan overveje, inden du køber kattens foder. Men når alt kommer til alt, handler det om at se på, om din kat trives eller ej – og den slags ved man altid bedst selv som ejer.

Forkæl dine andre dyr

Hvis du har andre dyr i husstanden, kan du med fordel købe noget lækkert til dem, når du er i gang med at købe Arion kattefoder. Vi har nemlig et stort udvalg af ting, foder og meget andet til rigtig mange forskellige dyr. Så hvad venter du på? Gør et godt køb på vores hjemmeside i dag!