Arion hundefoder

Hos Avifauna sælger vi alt, hvad du skal bruge til dine kæledyr. Vi har ting til både hunde, katte, kaniner og meget mere. Vi ved, hvor vigtigt det er at have glade kæledyr at komme hjem til, derfor sælger vi også kun varer af den bedste kvalitet. Et af de produkter som vi er glade for at kunne tilbyde på vores hjemmeside, er hundefoder fra Arion. Læs med her og find ud af hvorfor.

Kvalitet fra Arion

Når det kommer til kvalitet indenfor hundefoder, scorer Arion foder højt. Det er en af de førende producenter i Europa, hvilket blandt andet skyldes de mange forskellige produkter, du kan få. Arion hundefoder er lavet til at opfylde de forskellige behov, som lige netop din hund måtte have. Derfor er det også et perfekt bud på, hvad for noget foder du burde købe til din hund. Priserne på Arion foder varierer alt efter, hvilken slags du skal have.

Mange forskellige slags

På vores hjemmeside finder du et bredt udvalg af Arion produkter, herunder Arion puppy eller Hypoallergenic hundefoder. Sidstnævnte er lavet til at forbedre og vedligeholde tilstanden af din hunds hud og pels, og er primært lavet til små hunde. Den er lavet af letfordøjelige ingredienser med meget få allergener.

Arion puppy er lavet til dig, som har en hvalp derhjemme. Hvalpefoder indeholder ofte lidt andre ingredienser end foder til voksne hunde. Dette skyldes, at de små hvalpe har brug for mere fedt og andre næringsstoffer for at vokse. Arion puppy er derfor perfekt til dig, som ønsker en sund og glad hvalp. Der er for eksempel varianten Arion puppy large chicken and rice, som kun koster 219 kroner, som din hvalp helt sikkert vil elske.

Mange fordele ved Arion

En af de mange fordele ved foder fra Arion er, at de har et stort udvalg af forskellige smagsvarianter. På den måde bliver din hund ikke træt af foderet, da du blot kan skifte mellem de forskellige varianter løbende. Derudover har Arion også specielle varianter til de hunde, som måtte have særlige behov, som for eksempel fordøjelsesproblemer. De smagsvarianter vi har hos Avifauna er blandt andet lam, kylling og laks.

Derudover indeholder foderet også mange animalske proteiner, som er gode for hundens vækst og muskeludvikling. Og udover de forskellige former for kød der er i, er der også tilsat mange grøntsager, fibre og frugt i nogle af varianterne, som bidrager til en god fordøjelse hos hunden.

Noget til alle aldre

Hvis du har en hvalp, skal du købe Arions udvalg til hvalpe, men udover dette har de også noget til de hunde, som er lidt oppe i årene. Køb for eksempel Arion care joint, som kan bruges til at støtte din hunds led. Bevægelses- og ledproblemer er nemlig desværre ret almindeligt hos hunde, især hvis de er lidt ældre.