Hundefoder

En af de allervigtigste faktorer for både hund og ejer er valget af det rette hundefoder. Hundefoder har til formål at dække dyrets basale behov på den mest optimale måde og samtidig bringe det bedste frem i menneskets bedste ven, når det gælder sundhed, kost og pleje.

Hos Avifauna forhandler vi mange typer af foder, så der er noget til de fleste hunderacer. Der er både mulighed for at vælge vådfoder, tørfoder, dybfrossent foder samt produkter fra store såvel som små producenter. Vi har gjort det overskueligt for dig ved at inddele de forskellige typer hundefoder i kategorier, så tag et kig i udvalget nedenfor og find det rette foder til din hund.

Køb det rigtige hundefoder fra bl.a. EUKANUBA og Carnilove her

Som hundeejer kan det være forvirrende, når man skal vælge det rette foder til sin hund. Det rigtige valg af hundefoder afhænger nemlig både af hundens størrelse, aktivitetsniveau, hunderace samt eventuelle allergier, så der er flere aspekter at tage hensyn til. Hos Avifauna fører vi heldigvis et bredt og alsidigt sortiment, hvilket giver rig mulighed for at finde det rette til din logrende ven.

Vi tilbyder en lang række af hundefoder fra anerkendte brands, bl.a. EUKANUBA, Carnilove og Arion – alt sammen til fordelagtige priser. Du kan både få hundemad til voksne hunde såvel som hvalpefoder, så din hvalp kan få den helt rigtige næringssammensætning. Vi forhandler også kornfri hundefoder, som er særligt velegnet, hvis din hund har allergi eller på anden måde har brug for skånsom kost. Uanset hvilket hundefoder du vælger, kan vi tilbyde dig høj kvalitet til lave priser, så din hund får sundt og velafbalanceret hundemad, der holder den rask og livlig.

Avifauna – Vi har alt til din hund

Foruden hundefoder kan du selvfølgelig også finde et bredt udvalg af andre hundeartikler hos Avifauna. Med alt fra godbidder og hundelegetøj til hundesenge og seler kan du helt sikkert finde noget, der vil skabe glæde hos din hund. Har du andre kæledyr, kan vi også tilbyde et stort udvalg af artikler til bl.a. katte, fugle, akvariefisk, gnavere m.m. Vi ønsker nemlig at være din foretrukne online dyrehandel og med vores store udvalg af kvalitetsmærker til lave priser, mener vi selv, at vi er godt på vej.

Vi har desuden mere end 10 års erfaring i branchen, så har du brug for råd og vejledning, hvad enten det gælder vores udvalg af hundefoder eller nogle af vores øvrige produkter, står vi gerne til rådighed. Du er derfor velkommen til at ringe til os på tlf. +45 22 44 01 35 eller sende en mail på mail@avifauna.dk. Du kan også henvende dig via vores kontaktformular, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
lick