Godbidder

For rigtig mange hundeejere er hunden menneskets bedste ven, og når familiens gode og trofaste ven skal forkæles med lidt lækkerbiskener ud over den sædvanlige, daglige ration af tørfoder, er godbidder til hunde en af favoritterne at gøre dette med.

En særlig lækker godbid eller snack til hunden kan både bruges som belønning i forbindelse med lydighedstræning, forkælelse efter en lang og aktiv gåtur eller bare som en generel forkælelse af menneskets bedste ven. Uanset hvordan du bruger belønninger, når det gælder hundegodbidder, vil alle hunde uanset race og størrelse elske denne ekstra, lille forkælelse. Gå på opdagelse i udvalget af Avifaunas godbidder til hunde, og find den godbid, din hund elsker.

funky

Hvilken type godbid skal jeg vælge til min hund?

Godbidder gavner hunde på flere måder. De kan både blive gladere og sundere. I dag findes der dog utroligt mange hundegodbidder at vælge imellem, og det er ikke alle typer godbidder, der er lige velegnet til alle hunde. Så hvordan sørger du for at vælge den helt rigtige til din hund?

Tænk over at vælge nogle godbidder eller snacks, der passer til den specifikke hunderace. Mindre hunderacer, fx Pomeranian, kan være følsomme overfor godbidder med et højt fedtindhold, da fedt giver meget energi. Snacks med et større indhold af fedt passer derfor bedst til større hunde, fx Labrador og Golden Retriever.

Derudover kan du fx vælge tyggeben eller -pinde som hundegodbid. Denne form for godbid kan din hund underholde sig med i timevis, og de kan derudover også bruges til tandpleje. Du behøver altså ikke kun bruge godbidder som belønning til din hund.

Find et udvalg af naturlige og kornfrie hundegodbidder

Undersøgelser viser, at nogle hunde kan have svært ved at fordøje korn, og hvis de får det, kan det føre til fordøjelsesproblemer, allergiske reaktioner og i nogle tilfælde vægtøgning. Kornfrit foder og godbidder kan derfor afhjælpe disse problemer og forbedre din hunds sundhed.

Hos Avifauna forhandler vi et bredt udvalg af naturlige snacks og kornfrie godbidder. Vores kornfrie godbidder er bl.a. fra mærkerne Carnilove, Woolf og Churu. De er rige på kød, og de indeholder oftest også et lavt fedtindhold. Derudover fås de i mange forskellige smagsvarianter, så der burde være rig mulighed for at finde den type godbid, som din hund allerbedst kan lide.

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag!

Vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder, uanset hvad deres spørgsmål eller udfordring er. Er du derfor i tvivl om, hvilken hundegodbid du skal vælge til din hund, eller har du nogle andre former for spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os eller sende en mail, og vi bestræber os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Husk, at når du bestiller fra vores webshop, får du gratis fragt, hvis du bestiller for over 299,-*. Vi sender desuden dine varer inden for 3 hverdage. Såfremt varen ikke er på lager, får du besked via mail.

*Nogle varer er ikke med i ‘fri fragt’-ordningen. Dette vil altid fremgå under de produkter, det måtte vedrøre.