Carnilove

Kun det bedste er godt nok til din kat — det gælder i særdeleshed også foderet. Her kunne kattefoder fra Carnilove være en god idé at afprøve. Carnilove udvikler foder med respekt for dyrenes oprindelige natur, og hvad de har brug for af ernæring. Foderet er 100 % korn- og kartoffelfrit og indeholder op til 70 % vildt kød og 30 % grøntsager, vilde bær eller frugter.

På denne side finder du kattefoder fra mærket Carnilove. De har udviklet forskellige serier af førsteklassesprodukter, som sørger for at opfylde din kats ernæringsmæssige behov på den bedst mulige måde, hvad end den er killing eller en voksen kat. Gå på opdagelse i udvalget herunder, og se, om du kan finde din kats nye favoritfoder.

Carnilove kattefoder: Naturtro foder, rig på kød og grønt

Carnilove er kendt for at levere kattefoder af højeste kvalitet, der er skabt med henblik på at efterligne dine kattes naturlige kost. Hos Avifauna forstår vi vigtigheden af at give din kat de bedste ingredienser, og derfor er Carnilove-kattefoder baseret på kattens vilde forfædres kostvaner.

Foderet er fyldt med velsmagende proteiner, sunde fedtstoffer og vigtige næringsstoffer, som er afgørende for din kats trivsel. Uanset om din kat er en kræsen spiser eller en sand gourmand, vil de elske smagen af Carnilove-kattefoder.

Er din kat tilbøjelig til hårboller? Vi har løsningen! Prøv vores Carnilove Hairball Control kattefoder, der er specielt formuleret til at forbedre fordøjelsen. Det hjælper samtidigt med at lette passagen af hårboller gennem fordøjelseskanalen pga. et øget indhold af naturfibre.

Carnilove til store katte, der styrker muskler og knogler

Hvis du har en stor kat, ved du, hvor vigtigt det er at støtte deres muskel- og knoglestyrke. Carnilove har udviklet Carnilove Large Breed Cat Muscles & Bones, der er skræddersyet til større katte, så de kan trives optimalt. Dette foder er både kornfrit og kartoffelfrit, og det indeholder nøje udvalgte ingredienser, der styrker muskler og led samt understøtter knoglevæksten. For en sundere og stærkere kat, prøv Carniloves Large Breed Cat-variant.

Brug for hjælp? Kontakt Avifauna.

Hos Avifauna ønsker vi at tilbyde vores kunder de bedste produkter til deres kæledyr. Det er foderet fra Carnilove et glimrende eksempel på, som er et produkt af høj kvalitet. Uanset din kats alder, størrelse eller præferencer, har vi en variant fra Carnilove, der passer perfekt.

Er du i tvivl om, hvilken Carnilove-variant, der ville være bedst at afprøve som det første? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan skrive til os på mail mail@avifauna.dk eller ringe til os på telefonnummer +45 22 44 01 35. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.