Løbetid og hygiejne

Har du en hunhund? Så har Avifauna løsningen til, når din hund er i løbetid. Vi forhandler nemlig løbetidsbleer og -bukser i forskellige varianter til din hunhund. De fleste hunhunde kommer i løbetid 2 gange om året. Selvom løbetid forekommer med rimelig faste intervaller, kan det alligevel komme som en overraskelse, når du pludselig opdager bloddryp på gulvet.

Avifauna anbefaler derfor at have løbetidsbleer eller -bukser liggende på lager, så du er forberedt, når din hund kommer i løbetid. På den måde kan du hurtig tage hånd om situationen og skabe de bedste omgivelser for din hund, mens den bløder. Udover løbetid kan produkterne også benyttes under rejser, efter operationer eller i tilfælde af inkontinens. Du finder desuden også hygiejneprodukter til hanhunde hos os. Se Avifaunas udvalg nedenfor, og find den variant, der passer bedst til din hund!

Hvorfor vælge løbetidsbleer og -bukser?

Med løbetidsbleer og -bukser sikrer du din hund en god hygiejne, samtidig med at du slipper for at rende efter den med et håndklæde. Ved brug af hygiejneprodukter gør du altså livet nemmere for dig selv og din hund. Desuden behøver din hund ikke føle sig jagtet af dig og dit håndklæde i løbetiden.

Brug af løbetidsbleer eller -bukser gør også, at din hund kan leve sit liv i sine vante omgivelser. Samsover du fx med din hund, eller ligger den i sofaen med dig om aftenen? Lad ikke løbetid eller inkontinens sætte en stopper for det! Ved at give din hund et hygiejneprodukt på, behøver du ikke bekymre dig om blod- eller urinpletter på lagner, betræk eller lignende. Hygiejneprodukterne bidrager altså til, at både du og din hund kan nyde tilværelsen, som I plejer.

Se Avifaunas udvalg af hygiejneprodukter til både hun- og hanhunde

Hos Avifauna forhandler vi forskellige varianter af bleer til hunde. Se fx vores løbetidsble til hunhunde. En engangsble, der sidder godt til ved hjælp af elastik og tape, og som blandt andet kan bruges ved løbetid og inkontinens m.m.

I vores sortiment finder du også vores løbetidsbukser samt indlæg til bukserne. Løbetidsbukserne fås i mange størrelser, så de passer til alle hunde – både små og store. Bukserne er nemme at sætte på hunden, og de kan vaskes ved 30 grader.

Har du en hanhund, har vi selvfølgelig også hygiejneprodukter, som passer til den. Vi sælger hanhundsbleer til både små og store hunde, som kan bruges fx efter operationer, under rejser eller ved inkontinens.

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os! Alle hverdage står vi klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Du kan kontakte os via mail eller over telefonen, hvor vi forsøger at besvare din henvendelse hurtigst muligt!

Har du forresten set, at vi scorer hele 9,8 ud af 10 i vores kundebedømmelser? En score baseret på både købsforløb, levering og kundeservice, og en score vi forsøger at holde høj hele tiden. Vi sætter nemlig en dyd i at have tilfredse kunder – faktisk samler vi på dem. Skal du også have del i den gode kundeoplevelse hos os? Tjek vores sortiment, find dine favoritprodukter og gør dit næste køb hos Avifauna!