Fiskefoder

Alle akvariefisk har behov for fiskefoder, men hvilken type foder, der vil passe bedst og give fiskene de mest optimale betingelser, varierer meget i henhold til arten og størrelsen på fiskene. Hos Avifauna forhandler vi et bredt udvalg af fiskefoder, så der er noget til ethvert behov uanset type af fisk.

I udvalget finder du både i dybfrosne, levende og tropiske varianter samt specielle tilskud til de fisk, der har behov for noget ekstra eller for noget særligt fiskefoder for at kunne trives bedst muligt. Tag et kig nedenfor og find det rette foder til dine akvariefisk.

Køb fiskefoder til akvariefisk hos Avifauna

Det rette fiskefoder er afgørende for dine akvariefisks trivsel. Her på siden finder du foder fra en lang række forskellige kvalitetsbrand, bl.a. Tetra, Dennerle, Naturefood samt Tropical. Det betyder, at vi har fiskefoder til stort set alle typer akvariefisk, så du kan sikre, at dine fisk trives mest muligt og får den næring, de har behov for.

Har dine fisk behov for ekstra supplement til deres kost, har vi en bred vifte af fodertilskud og specialfoder. Vores udvalg af tilskud og foder fås desuden i flere forskellige former, bl.a. som flager, sticks eller granulat samt i praktiske weekend- og ferievarianter, der holder i et varierende antal dage. På den måde kan du sørge for, at dine fisk har adgang til den rette mængde mad, selv når du er på ferie. Vi sælger desuden vores fiskefoder til skarpe priser, men samtidig fra anerkendte kvalitetsproducenter, så du er sikker på at få det bedste fiskefoder på markedet til dine akvariefisk.

Skab de bedste rammer for dine akvariefisk med Avifauna

I vores online dyrehandel finder du en masse øvrige akvarieartikler til dine fisk. Selvom akvariefisk er en mindre krævende form for kæledyr uden de helt store behov, så kræver de alligevel den rette vedligeholdelse og pleje, så de trives og undgår sygdom. Hos Avifauna kan du både få akvarier, planter, belysning, pumper, dekoration og mange andre artikler, der hjælper dig med at indrette det helt perfekte akvarie – til glæde for både dig og dine fisk.

Har du andre kæledyr at tænke på, finder du også dyreartikler til både hunde, katte, gnavere, vildtfugle o.l., så du kan finde alt, hvad du mangler. Det er altid vores mål at fremskaffe kvalitetsmærker til lavest mulige pris, så du kan passe godt på dine dyr, samtidig med at du sparer penge på køb af vores produkter. Og med Danmarks bedste udvalg er du sikker på at finde noget, der matcher dine og dine kæledyrs behov. Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning, hjælper vi dig selvfølgelig også gerne. Ring blot til os på tlf. +45 74 67 81 31 eller skriv på mail@avifauna.dk – så hjælper vi dig på vej.