Belcando

Et sundt og godt hundeliv er noget, vi hos Avifauna prioriterer rigtig højt. Mange faktorer kan være med til at skabe et godt hundeliv, og især hundens foder spiller en stor rolle. Det rigtige foder til din hund er nemlig med til at øge hundens vitalitet og velvære.

Netop øget vitalitet og velvære er, hvad Belcandos sunde og velafbalancerede hundefoder bidrager til. Hos Avifauna kan du både finde foder fra Belcando til både hvalpe og voksenhunde. Derudover finder du også våd- og kornfri foder. Foderet indeholder nøje udvalgte og skånsomt forarbejdede ingredienser – alt sammen for at sikre din hund det bedste af det bedste!

hunde_1

Find den variant af Belcando-hundefoder, der passer til lige præcis din hund

Hos Avifauna forhandler vi Belcando-hundefoder i flere varianter, så du kan finde det helt rigtige foder til netop din hund. Det er nemlig ikke lige meget, hvilken slags foder din hund får.

En hvalp bør fx få en anden slags foder end en voksen hund, da hvalpen er midt i en vækstfase, hvor den har behov for mere energi. Modsat bør en voksen hund med et lavere energibehov få foder, som er nærende og afbalanceret – også for at mindske risikoen for overvægt. Hvilket foder, din voksne hund bør få, afhænger dog også af race og aktivitetsniveau.

Det rette foder til hvalpe og juniorhunde

Har du en hvalp? Så er det vigtigt, at din hund får foder, der understøtter dens udvikling, mens den vokser. Det kan være foder, der fx indeholder ekstra protein, kalcium og fosfor. Tjek fx Avifaunas udvalg af Belcando hvalpe- og juniorfoder ud.

I takt med at din hund bliver ældre og er på vej ud af sin vækstfase, behøver den ikke foder med lige så højt energiindhold som tidligere. Derfra kan du skifte hvalpefoderet ud med juniorfoder, som har et lidt lavere indhold af fx protein og kalcium og en lavere fedtprocent.

Husk, at hvornår din hund går fra at være en hvalp til en juniorhund (og derefter til en voksenhund) afhænger af blandt andet race, vægt og andre faktorer, der kan spille ind i forhold til ernæringsbehov.

Allergivenligt foder til din hunds mave

Kornfri hundefoder er allergivenligt foder, som både forebygger og mindsker allergi og intolerans over for korn eller gluten. Desuden mindsker kornfri foder risikoen for maveproblemer hos din hund.

Hos Avifauna forhandler vi Belcandos kornfri hundefoder både til hvalpe, junior- og voksenhunde – fordi vi ønsker din hund det bedste. Foderet uden korn findes i flere smagsvarianter, fx laks, lam og kylling.

Køb en velsmagende fredagsmenu til din hund hos Avifauna

Skal din hund også forkæles lidt om fredagen? Så er vådfoder måske et godt bud. I forhold til tørfoder er vådfoder mere intensiv i smagen og lugten – ligesom din hund godt kan lide det!

Derudover har vådfoder, som navnet indikerer, et højere vandindhold, der gør foderet nemmere at fordøje og hjælper med at dække din hunds væskebehov. Klik og se de forskellige varianter af Belcando-vådfoder, Avifauna forhandler.

Skulle du være i tvivl om, hvad din hund har brug for, så tøv ikke med at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger på kontaktsiden. Sammen finder vi den bedste løsning for jer!