Foderhuse og tilbehør

Hos Avifauna finder du et bredt udvalg af flotte foderhuse og øvrigt tilbehør til vildtfugle. Dermed kan du gøre netop din have til et attraktivt tilflugtssted for solsorter, gråspurve, stære og andre vilde fugle, der færdes i det danske landskab.

Vores udvalg af foderhuse fås i et væld af smukke trædesigns, så de udover at bidrage til et rigt fugleliv også vil fungere som pyntegenstand i haven. Du finder desuden både foderhuse med standere samt til ophængning, f.eks. ved terrassen. Blandt sortimentet finder du også foderautomater, mejseboldeholdere og lignende tilbehør, som områdets fugle med garanti vil nyde godt af. Se hele udvalget herunder og indret en fuglevenlig have allerede i dag.

Køb foderhuse til fugle her

Der er intet hyggeligere end at lytte til fuglenes venlige og melodiske fuglefløjt eller betragte de små dyr, når de hopper rundt i havens grønne arealer. Med vores udvalg af foderhuse til vildtfugle kan du tiltrække fugle og skabe nyt liv i haven. Vi forhandler et bredt sortiment af foderhuse, så du kan tilbyde fuglene både skjulesteder og foderstationer.

Du kan bl.a. vælge mellem foderhuse designet som en miniature-villa med autentiske tag og vinduer i et pudret, sort look. Er du til et mere landligt look, har vi også foderhuse i vejrbeskyttet nåletræ og flettet tag. Nogle af foderhusene har også en indbygget redekasse, så du får mulighed for at opleve fugleunger helt tæt på.

I sortimentet kan du også få vandingssteder, foderautomater og andet tilbehør, som med garanti vil gøre din have til fuglenes yndlingssted. De flotte designs og udformninger sikrer samtidig, at husene vil fungere som et dekorativt indslag, så de er til glæde for både dig og dine bevingede gæster.

Find alt i vildtfugleartikler hos Avifauna

Foruden foderhuse tilbyder vi hos Avifauna også et bredt udvalg af øvrige vildtfugleartikler, såsom vildtfuglefoder. Ønsker du et endnu rigere dyreliv i din have, tilbyder vi også foderhuse m.m. til andre havebeboere, f.eks. huse til pindsvin eller egern samt jordnødder og andet foder til havens dyr. På den måde kan du skabe et sandt dyremekka i din have. Derudover finder du naturligvis også et stort sortiment af artikler til kæledyr, hvad end det gælder hunde, katte, gnavere e.l.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 22 44 01 35 eller sende os en mail på mail@avifauna.dk. Du kan også henvende dig via vores kontaktformular, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.