Marsvine- og kaninbure

Er du på udkig efter et marsvine- eller kaninbur til din gnaver? Så er du kommet til det rette sted! Hos Avifauna tilbyder vi et bredt sortiment af bure til marsvin og kaniner. Vores udvalg inkluderer både indendørs bure såvel som bure til udendørs brug, f.eks. løbegårde.

Med vores udvalg af kaninbure og marsvinebure i forskellige modeller og udformninger, kan du dermed finde et bur, der passer til lige præcis dit kæledyr. Tjek udvalget herunder og find det perfekte hjem til din gnaver. Husk at vi også har et stort udvalg af tilbehør til gnavere, så du kan indrette buret på bedste vis.

Køb dit inden- og udendørs marsvine- eller kaninbur her

Hos Avifauna finder du flere forskellige typer af kanin- og marsvinebure. Vi har eksempelvis helt enkle og traditionelle marsvinebure med gittertop, som fås i størrelserne 80 cm og 100 cm (udvendige mål). Disse kan også leveres som et startersæt, hvor du får strøelse, hø, diverse fodertilskud samt foderskål og drikkeflaske med. En nem løsning til dig, der lige har fået et marsvin eller en kanin og har brug for de mest basale ting til at komme i gang.

Ønsker du at give dine kaniner eller marsvin mere plads, har vi også store løbegårde og bure i to etager fremstillet i fyrretræ. Disse er ideelle som udebure og giver dine gnavere mere bevægelsesfrihed, så de kan hoppe rundt. Dette giver både gladere og sundere dyr. De flotte træmaterialer gør desuden, at burene vil være et dekorativt indslag i haven. Vi anbefaler dog, at alle udendørsbure anbringes under et halvtag for en bedre holdbarhed. Træburene kan med fordel også behandles med træbeskyttelse.

Hvordan indretter du dit marsvine- eller kaninbur?

Er du i tvivl om, hvordan du indretter dit marsvine- eller kaninbur bedst? Først og fremmest er det naturligvis vigtigt, at du sørger for at inkludere de mest basale ting i buret. Det vil sige foderskål, drikkeflaske og en gnaversten, der kan holde tænderne sunde og bidrage med vigtige mineraler. Det er også en god idé at have mindst to foderskåle, så du har én til tørfoder og én til grønt.

Udover bundmaterialer som spåner bør du også have en høhæk et sted i buret. Marsvin og kaniner skal nemlig have meget hø i buret – både til at gemme sig i, men også til at spise. Derfor er en høhæk uundværlig, da denne sikrer, at der hele tiden er frisk hø til spisning, der ikke er vådt eller tilsmudset.

De fleste gnavere vil også have stor glæde af en lille plysseng, som de kan ligge blødt i, når de sover eller slapper af. Endeligt er det også en god idé at inkludere et toilet, som placeres i det hjørne, hvor der normalt bliver tisset. På den måde kan du lettere holde buret rent.  Med disse ting in mente kan du altså skabe de mest optimale betingelser for dine kæledyr, så de kan leve godt i deres nye hjem.

Avifauna – Vi har alt til dine kæledyr

Hos Avifauna har vi Danmarks største udvalg til dine kæledyr. Dette inkluderer ikke blot dyreartikler til gnavere, men også artikler til fugle, hunde, katte samt reptiler. Ligegyldigt hvilket kæledyr du har, kan du derfor med stor sandsynlighed finde de helt rette dyreartikler hos os.

Skulle du sidde inde med spørgsmål til vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 74 67 81 31, skrive til os på vores mail mail@avifauna.dk eller via vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage hurtigst muligt.