Pumper og filtre til akavariet

Er du på udkig efter en akvariepumpe eller filtre til akvariet? Så har vi helt sikkert det rette til dig. Både pumper og filtre er en vigtig del af dit akvarie, da det holder vandet rent og fjerner bakterier, så dine fisk ikke bliver syge. Hos Avifauna forhandler vi et bredt sortiment af akvariepumper og akvariefiltre til lave priser.

I sortimentet finder du bl.a. anerkendte mærker som Eheim, Evolution og JBL. Så tag et kig i vores udvalg, så du kan skabe de mest optimale betingelser for dine akvariefisk allerede i dag.

Køb Eheim pumper og filtre til akvariet her

En akvariepumpe, der suger vandet ind samt et tilhørende filter, der trækker vandet igennem og renser det, er en absolut nødvendighed i dit akvarie. Blandt vores akvariepumper og -filtre finder du bl.a. mærket Eheim. Eheim er tysk kvalitet, når det er bedst, og med akvarieartikler herfra får du professionelle produkter med effektiv og innovativ teknologi. Det betyder, at deres pumper er utroligt pålidelige, ligesom motoren er sikret mod overophedning. På den måde skal du ikke bekymre dig om pludselige driftsstop eller lignende problemer med teknikken. Takket være det kompakte design fylder pumpen heller ikke meget og er derfor anvendelig til mange typer akvarier.

 Vores udvalg af filtre fås i både udvendige og indvendige udgaver alt efter dine behov. Med det rette filter sikrer du, at vandet holdes klart og rent, så du får et sundt og velfungerende akvarie til dine fisk. Derfor er det også vigtigt, at du vælger et godt filter til akvariet, da det har stor betydning for fiskenes trivsel. Uanset om du vælger et udvendigt eller indvendigt filter, så er du med vores produkter sikret en høj kvalitet.

Avifauna – Vi har alt til dine kæledyr

Udover vores pumper og filtre fra bl.a. Eheim, finder du også et væld af øvrige akvarieartikler hos Avifauna. Det indebærer bl.a. fiskefoder, belysning og akvariedekorationer, så du kan få et smukt og personligt akvarie. Mangler du foder eller udstyr til andre kæledyr, såsom hunde, katte eller gnavere, kan du naturligvis også finde det. Vi har nemlig Danmarks største udvalg til kæledyr, så du aldrig skal gå forgæves, uanset hvad du mangler til dine dyrevenner.

Med mere end 45 års erfaring i branchen har du desuden rig mulighed for at få kompetent vejledning af vores dygtige medarbejdere. Har du spørgsmål til vores sortiment, er du derfor meget velkommen til at kontakte os, så du modtager det helt rette produkt til dine kæledyr. Vi kan træffes på tlf. +45 74 67 81 31 eller via mail på mail@avifauna.dk. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

luftpumpe