Akvarieartikler

Et akvarie er både hyggeligt og dekorativt at have stående. Det kræver dog vedligeholdelse, hvis fiskene skal have gode forhold, samtidig med at akvariet ser rent og pænt ud. Hos Avifauna fører vi derfor et stort udvalg af akvarieartikler, der indebærer diverse tilbehør til akvariet som fiskemad, akvariepumper, planter og meget andet.

Vi har gjort det overskueligt for dig ved at inddele vores alsidige sortiment i underkategorier, så du let kan finde det, du har brug for. Gå på jagt i udvalget herunder og find alt, hvad du mangler for at passe bedst muligt på dine fisk såvel som akvariet.

Luftslange10m-20
79,00 kr
Ned til: 50,00 kr
EHEIMRotor-20
279,00 kr

Indret akvariet med akvarieplanter og andre dekorationer

Akvariedekorationer såsom planter ser ikke bare flotte ud – de bidrager også til opretholdelsen af økosystemet i akvariet. Planterne skaber nemlig ilt og renser vandet, så du kan mindske risikoen for, at dine fisk bliver ramt af sygdomme. Akvarieplanter giver også liv i vandet og kan fungere som gemmesteder for fiskene. Vi fører et bredt udvalg af akvarieplanter, bl.a. fra mærket TROPICA. Danske TROPICA leverer friske planter til os mindst én gang om ugen. Derfor kan du være sikker på at modtage friske planter, der vil skabe de bedste betingelser for dine fisk.

I udvalget finder du også andre dekorationer, som vil pryde akvariet. Dette indebærer bl.a. natursten, plastikplanter samt forskellige figurer. Du kan også få huler, som dine fisk kan skjule sig i. Med vores udvalg kan du altså skabe din helt egen og unikke akvarieverden. Se også vores akvariebaggrunde med forskellige motiver som farverige havbunde eller naturtro stenvægge. Disse sættes blot fast på bagvæggen og er en nem måde at skabe den helt rigtige stemning i akvariet. Med vores store udvalg af akvarieartikler kan du således indrette akvariet til glæde for både dig og fiskene.

Find også akvariepumper og LED-lys til akvariet

Hos Avifauna forhandler vi også et bredt udvalg af akvariepumper og filtre. En pumpe til akvariet er afgørende for at opretholde økosystemet og bibeholde et godt miljø i akvariet. Med en akvariepumpe bliver vandet suget igennem et filter, der renser vandet for snavs og herefter sender det rene vand retur. På den måde kan du sørge for ordentlige leveforhold for dine fisk.

Du finder også diverse akvariebelysning, herunder LED-lys til akvariet. Vores LED-akvarielys er et økonomisk og vedligeholdelsesfrit valg, da løsningen både er energibesparende, samtidig med at LED-lys sjældent skal udskiftes – i gennemsnit holder de i 10 år! Akvariebelysning er især vigtigt, hvis du har mange planter i akvariet, da disse ofte kræver meget lys. Derudover giver det også en rigtig flot effekt med et helt oplyst akvarie.


Pas godt på dine kæledyr med produkter fra Avifauna

Uanset om du mangler udstyr og foder til dine fisk eller andre kæledyr som fugle, gnavere, hunde eller katte, så finder du det hele hos Avifauna. Vi er din online dyrehandel, og med vores store udvalg er vi leveringsdygtige i alt, hvad du måtte have brug for til pasning og pleje af dine dyr.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. +45 74 67 81 31 eller på mail@avifauna.dk. Du kan også vælge at skrive til os gennem vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!