Vand- og foderskåle

Har du først anskaffet dig en hund eller kat —  eller diverse andre kæledyr — så er vand- og foderskåle helt uundværlige, når dyrene skal fodres og slukke tørsten. Udvalget af skåle her på siden fås i et væld af farver, varianter, størrelser og designs, og de kommer både som sæt og separate skåle.

Foretrækker du fx et sæt, der står sammen på et stativ, er det også en mulighed. Du kan evt. supplere mad- og vandskålene med en dækkeserviet eller et underlag, der sikrer, at området omkring skålene holdes rent og pænt. Avifauna forhandler både søde, sjove, smarte og praktiske varianter inden for vand- og foderskåle, så der er dermed lidt for enhver smag. Find det du har brug for i udvalget herunder.

Hvilken foderskål skal jeg vælge til min hund?

Der findes i dag en del forskellige typer foderskåle til hunde, så det er ikke altid lige nemt at vælge den, der passer bedst til din hunds behov. Ved hunde, der hurtigt, og måske til tider lidt voldsomt, spiser deres mad, har madskålen ofte en tendens til at skøjte rundt. I sådanne tilfælde kan det være en god idé at vælge en madskål lavet af keramik, som ofte er tungere, eller en skål med skridsikker bund.

Derudover kan du også vælge foderskåle på stativ. Disse er gode til hunde med udfordringer med nakken og ryggen, da hunden ikke skal have hovedet nedad for at stille sulten eller slukke tørsten. Hos Avifauna forhandler vi en hundebar, som er regulerbar i højden, og et skålesæt på stativ, som blot løfter skålene en smule over gulvet.

Gode råd til placering af mad- og vandskål til hunde

Det er en god idé at placere din hunds mad- og vandskål væk fra dens soveplads. Står maden for tæt på, hvor din hund sover, vil den ofte blive distraheret og kan have svært ved at finde ro, når den skal hvile sig. Derfor anbefaler vi hos Avifauna, at du, så vidt det er muligt, sørger for, at mad og soveplads ikke er placeret lige op og ned ad hinanden.

Derudover er det vigtigt, at foder- og drikkeskålen har en fast plads i hjemmet, så din hund altid ved, hvor den skal gå hen, når den er sulten eller har brug for at slukke sin tørst. Hvis din hund ofte bliver distraheret af lyde eller bevægelser, mens den spiser, kan det føre til, at den sluger foderet i stedet for at tygge det. Hvis du placerer mad og vand et mere privat, men fast sted, får din hund den ro, den har brug for, når den skal spise.

Du er altid velkommen til at kontakte Avifauna ved spørgsmål

Sidder du tilbage med spørgsmål, eller er du blot i tvivl om, hvilken foderskål der er den rigtige at vælge til din hund, står vi altid klar til at hjælpe hos Avifauna. Vi har mange års erfaring i branchen, så vi ved, hvad der er værd at overveje, når du skal købe nye mad- og vandskåle til din hund.

Kontakt os på enten mail eller telefon, eller udfylde vores kontaktformular på vores kontaktside, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Over telefon svarer vi normalt i tidsrummet 10-18 alle hverdage inden for 2 timer. Vælger du at kontakte os på mail, bestræber vi os på at besvare din mail inden for 2 hverdage. Vi ser frem til at høre fra dig.