Godbidder m.m.

Mangler du en lækker hverdagssnack til din kat, eller måske en godbid til under og efter træning? Så er du landet det helt rette sted! Hos Avifauna fører vi nemlig et solidt og kvalitetssikkert udvalg af godbidder til din pelsede ven. Godbidder fås i mange udformninger og i mange smagsvarianter, og du ved bedst, hvad din kat kan lide. Skulle du være i tvivl om din kats smagspræferencer, så prøv dig gerne frem og se, hvad din kat synes mest om. Husk at være opmærksom på eventuelle allergener, fx over for korn, hos din kat, når du køber kattegodbidder.

Avifauna forhandler snacks og godbidder fra flere forskellige velkendte brands. I vores sortiment finder du blandt andet Brit Care-godbidder, Premio-godbidder, Dogman-godbidder og mange flere. Du er dermed nærmest garanteret at finde snacks og godbidder fra dit og din kats yndlingsbrand. Gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor, og find lækkerier til din kat.

Godbidder til enhver anledning

Godbidder kan bruges til forskellige anledninger, hvad end det er fredagsforkælelse, velvære i dagligdagen eller som motivation til træning. Mange godbidder kommer også med flere fordele udover de ernæringsmæssige.

Har din kat fx lang pels og døjer den med hårboller, kan du med fordel kaste et blik på godbidder, der forebygger og forhindrer hårboller. To gode bud på sådanne godbidder er Dogmans Anti Hairbolle Cat Pillows og Brit Cares Hairball.

Har din kat derimod brug for hjælp til at opretholde en god mundhygiejne, så kan vi anbefale Brit Cares Dental snacks, som bidrager til, at din kat har sunde tænder og et sundt tandkød.

På udkig efter andet end godbidder?

Fortvivl ej! Hos Avifauna tør vi næsten garantere, at du finder alt, du og din skal bruge, i vores shop. Er du fx på udkig efter kattefoder, hvad end det er tør- eller vådfoder, så finder du det hos os. Vi forhandler blandt andet foder fra anerkendte brands som Carnilove, Applaws, Arion, Brit og mange flere.

Er det derimod artikler, produkter m.m., du søger, så gå på opdagelse i vores sortiment af katteartikler. Her finder du, foruden kattefoder og godbidder, kattedøre og tilbehør, senge og bure til katte, halsbånd og seler og meget mere.

Find alt til dit kæledyr  hos Avifauna

Hos Avifauna forhandler vi ikke blot foder og artikler til katte. Tværtimod spænder vores sortiment meget bredt, hvad angår kæledyr, og du finder alverdens artikler og produkter til både hunde, fugle, fisk, reptiler og andre kæledyr. Vi tør næsten godt love dig, at du kan finde lige det, du mangler til dit kæledyr blandt alle vores produkter.

Skulle du have spørgsmål til en vare eller ordre, mangler du produktinformationer, eller er du i tvivl om, hvad dit kæledyr har brug for, så tøv ikke med at række ud til os! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig godt på vej, så du ender ud med et køb, du og dit kæledyr bliver glade for. Du kan både kontakte os på telefonnummeret +45 22 44 01 35, på mail@avifauna.dk eller via vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!