KovaLine

Er du på udkig efter den bedste pleje til din firbenede ven? Så prøv KovaLine. KovaLine er en dansk virksomhed, der fremstiller naturprodukter, der er specielt målrettet til behandling af diverse hudproblemer. Med KovaLines plejende produkter kan du give din hund den omsorg og opmærksomhed, den fortjener.

Hos Avifauna forhandler vi et udvalg af produkter fra KovaLine, der er skræddersyet til at holde din hund sund, rask og glad. I udvalget finder du bl.a. Ready to use-plejebehandling, wipes og salve. Gå på opdagelse i sortimentet herunder, og find dit næste KovaLine-produkt.

KovaLine — bidrager til en sund hud hos din hund

KovaLine stiler efter at give vores kæledyr de sikreste og mest effektive behandlinger. Deres mission er at undgå antibiotika, steroider og stærke kemikalier i deres produkter, og dermed generelt reducere mængden af de ingredienser i brugen af hudpleje til dyr. KovaLine er derfor et naturligt alternativ til rensende og plejende produkter til din hund – og andre kæledyr.

KovaLines sortiment spænder bredt, men deres universal-salve kan bruges til det meste. Det er en blødgørende salve, der bl.a. er utroligt velegnet til rene og tørre områder, fx sårskorper, tør hud eller operationssår. Ved brug på sår og ar heler området pænt op. KovaLine universal-salve har desuden en kløestillende effekt.

KovaLine wipes går det nemt at rense og pleje

Udover KovaLines Ready to use-plejebehandling samt salve finder du i udvalget også deres wipes. De kommer i en beholder med 100 stk., der er klar til brug med det samme. Wipesene indeholder KovaLines plejeblanding, som både renser, peeler og plejer i samme omgang. Det gør dem derfor utroligt enkle at bruge, og det bliver også lettere at vaske inficerede eller beskadigede områder. De er desuden ideelle at have med på farten.

KovaLine wipes kan anvendes ved sår, eksem, kløe, tør eller beskadiget hud samt almindelig vask på alle små dyr, heste og produktionsdyr. Er dit kæledyr ikke en hund, kan du derfor stadig bruge KovaLine.

Find et stort udvalg af produkter til din hunds sundhed hos Avifauna

Måske var KovaLines hudpleje ikke lige helt det, du ledte efter? Bare rolig. Hos Avifauna har vi dedikeret en hel kategori til pleje og sundhed til din hund. I udvalget finder du bl.a. børster og kamme, shampoo, sakse, tandpleje, sårpleje og meget mere. Kort sagt, alt du skal bruge for at holde din hund sund og rask.

Ønsker du vejledning i, hvilke plejeprodukter du skal vælge, må du endelig ikke holde dig tilbage med dine spørgsmål eller udfordringer. Du er altid meget velkommen til at kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular med alle nødvendige informationer, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.