Transportbure

Det er ideelt at have et transportbur i tilfælde af, at hunden skal med ud på tur. Det gælder fx også autogitre, der nemt kan monteres i bilen. Gitrene fungerer som afskærmning mellem bagagerum og bil samt forhøjer sikkerheden for både dyr og mennesker under transport. Til de mindre hunderacer samt til katte findes der også transportbokse. Man kan desuden supplere både transportbure og transportbokse med skridsikre og isolerende termotæpper, eller vælge en cykelkurv med gitter, hvis transporten foregår på cykel.

På denne side finder du alle former transportbure og -bokse, så du sikkert kan transportere din firbenede ven fra A til B. Du finder forskellige muligheder, så du kan finde den transportmulighed, der passer bedst til dit behov. Udforsk udvalget af transportbure herunder.

Hvad er vigtigt, når jeg skal vælge et transportbur til hunde?

Når det gælder transportbure til hunde, er det vigtigt at vælge det rigtige bur.  Kæledyret skal selvfølgelig have det behageligt og sikkert. Her er det vigtigt at tænke over din hunds vægt og størrelse. Buret bør være tilpasset hundens størrelse og gerne være så stort som muligt, så din hund kan vende og bevæge sig uden problemer. Vil du gerne købe et bur, mens din hund er hvalp, er det bedst at vælge et bur ud fra dens voksne størrelse, så du ikke skal ud at købe flere bure. Vægten er også vigtig, da burene er lavet til en max vægt. Denne må ikke overskrides, da det så ikke længere er sikkert for hunden at opholde sig i.

Derudover er det selvfølgelig også vigtigt at vælge et bur eller boks ud fra, hvor meget bilplads du har. Her er det en god idé at måle bagagerummet og så vælge et bur ud fra de mål.

Avifauna - en verden af hundeartikler

Hos Avifauna har vi sørget for at have et bredt udvalg af hundeartikler, så du kan finde alt til din firbenede bedste ven. Kun det bedste er godt nok. I udvalget finder du bl.a. hundelegetøj, godbidder, hundesenge, halsbånd og redskaber til at bevare din hunds sundhed.

Vi har artikler, der passer til alle hunderacer og størrelser, så hos os går du ikke forgæves, uanset hvilken hund du har, og hvad du leder efter. Vores sortiment kommer desuden fra anerkendte brands, som er din garanti for en høj kvalitet. Derudover kører vi ofte med tilbud på siden, så du kan ofte gøre dig et godt køb, når du handler hos os.

Skriv eller ring - vi står altid klar til at hjælpe

Vi ønsker at være din foretrukne online dyreforhandler. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt, vores sortiment eller en ordre. Intet spørgsmål er for småt til os, så kontakt os bare med det samme. Du kan give os et kald på +45 22 44 01 35 eller sende en mail mail@avifauna.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan. Vi ser frem til at høre fra dig!