Shampoo & balsam

Ligesom os mennesker har hunde også brug for et bad, når de bliver beskidte. Desuden er der mange hunde, som producerer mere hudfedt, så det anbefales, at disse hunde får et bad mere jævnligt. Måske har du nogle gange tænkt tanken, om din hund ikke bare kan blive vasket med din egen shampoo og balsam, men det fraråder vi på det kraftigste. Hundes og menneskers hud har forskellige pH-værdier, og kan derfor ikke bruge den samme shampoo.

I vores udvalg finder du shampoo og balsam til både voksne hunde og hvalpe. Vi forhandler bl.a. fra kendte mærker som KW og B&B, som er populære valg blandt hundeejere og nogle af de bedste på markedet. Find den rette shampoo og balsam til din hund i udvalget herunder.

Køb KW og B&B hundeshampoo hos Avifauna

Hos Avifauna forsøger vi altid at have et bredt udvalg af pelspleje til din hund, herunder shampoo og balsam. På den måde er der noget for enhver smag. Vores mest populære mærker i denne kategori er B&B hundeshampoo og KW hundeshampoo.

B&B kommer i mange duft-varianter og kommer selvfølgelig også i en fuldstændig parfumefri version. De udvikler desuden også leave in-pelskure og filtfri spray og holder sig altså ikke kun til shampoo til hunde. B&B fås desuden i forskellige størrelser, så du kan købe en større mængde med hjem.

KW er dansk produceret, og der findes ikke en shampoo, de ikke har udviklet. KW er et kvalitetsbrand, og alle deres shampooer og balsamer sørger for at efterlade hundens pels skinnede ren og glansfuld. Fra KW finder du desuden også deres klorhexidin shampoo til hunde, som er en dybderensende shampoo, der både plejer og desinficerer, uden at pels og hud tørrer ud.

Find et bredt udvalg af tilbehør til pelspleje

Foruden shampoo og balsam forhandler vi hos Avifauna også et bredt udvalg af tilbehør til pelspleje, såsom børster og kamme samt trimmeknive og striglehandsker. Uanset hvad du er på jagt efter af tilbehør, så du kan groome din hund til perfektion, finder du altså hos os. Og vi har børster og kamme til enhver hunde- og pelstype.

Vil du finde ud af hvilken type børste eller kam, der passer bedst til din hund, anbefaler vi at spørge din dyrlæge eller en professionel groomer. En bredtandet kam vil dog være noget af det bedste til hunde med langt hår, mens en pigbørste er god til at fjerne løse hår. Begge dele finder du selvfølgelig i vores sortiment.

Avifauna har shampoo til både voksne hunde & hvalpe

Hos Avifauna gør vi en dyd ud af at føre et bredt sortiment af shampoo og balsam til både voksne hunde og hvalpe. Ligesom for mennesker er det ikke alle typer shampoo og balsam, der fungerer lige godt til alle. Derfor er det vigtigt at have forskellige muligheder at vælge imellem, så du kan finde lige præcis den sæbe, der passer bedst til din hund. Og det finder du hos os.

Er du i tvivl om, hvilken shampoo og/eller balsam, du bør vælge, eller har du andre spørgsmål til vores sortiment, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan vælge at udfylde vores kontaktformular på vores kontaktside med dine informationer, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Alternativt er det også muligt at ringe til os eller skrive en mail. Vi ser frem til at høre fra dig.