Salvana

Hos Avifauna sælger vi en masse tilbehør til dyr, herunder heste. Har du en hest, som du gerne vil forkæle, eller passe ekstra godt på, skal du købe produkter fra Salavana til den. Dette er et mærke af hestefoder og tilskud til din hest. Læs med her og bliv inspireret til, hvad du skal købe til din hest.

Salvana er kvalitet til din hest

Hestefoder fra Salavana og deres produkter generelt, er i høj kvalitet. Salvana er et brand, som har utroligt mange års erfaring, når det kommer til hestebranchen. De ved derfor, hvad det vil sige at levere kvalitetsprodukter til din hest. Hos Avifauna kan du få Salvana mineral Brix, som er et tilskud til din hest. Har du en islandsk hest, kan du også købe Salvana Icelandic Brix, som er vitaminer og mineraler specielt lavet til denne slags heste.

Mineraler og vitaminer til din hest

En hest skal generelt have meget mad, og derfor også en masse mineraler og vitaminer. Det er vigtigt for en hest at få de rigtige mineraler og vitaminer, for blandt andet at opretholde sunde tænder og stærke knogler. Nogle af de vigtigste mineraler er calcium og fosfor, som er med til at opbygge sunde knogler. Hvis en hest ikke får de mineraler og vitaminer, den skal have, kan den have lettere ved at blive syg.

Sart hud og pels?

Heste døjer ofte med forskellige ting. Nogle heste lider af at have sart hud og pels, hvilket både kan være irriterende for hesten selv, men også ødelægge dens udseende, hvis du for eksempel skal til konkurrencer med den. Heldigvis er der råd mod dette. Hos Avifauna sælger vi nemlig Salvana ZinkFit. Dette produkt er et letoptageligt, organisk bundet kobber- og zinktilskud, som kan afhjælpe de problemer din hest måtte have med sin hud eller pels.

Handl sikkert og trygt

Hos Avifauna går vi op i, at du som kunde for en god oplevelse, når du handler ved os. Vi bestræber os på, at du får dine bestilte varer så hurtigt som muligt. Derfor afsender vi også 92 procent af vores pakker indenfor 48 timer. Vi har 9.8 ud af 10 i kundebedømmelser fra allerede tilfredse kunder, og du kan let blive den næste.

Hvorfor skal en hest have tilskud?

Mange af de mineraler og vitaminer som en hest skal have, findes i det hø eller foder, som den allerede får. Men nogle gange er dette bare ikke nok. Derfor kan det i visse tilfælde være nødvendigt med mineral- eller vitamintilskud, for at man er sikker på, at hesten får de næringsstoffer den skal have. Inden man begynder at give en hest diverse tilskud, kan det dog være en god ide at tale med en dyrlæge eller ernæringsekspert først.